banner388

FETÖ’cü akademisyenin işine son verildi

Fettullahçı Terör Örgütü mensubu (FETÖ) akademisyenin işine son verdiğini bildirdi.

FETÖ’cü akademisyenin işine son verildi

Fettullahçı Terör Örgütü mensubu (FETÖ) akademisyenin işine son verdiğini bildirdi.

19 Temmuz 2023 Çarşamba 16:10
FETÖ’cü akademisyenin işine son verildi

Şırnak Üniversitesi, daha önce üniversite bünyesinde görev yapan öğretim görevlisi FETÖ’cü Bedirhan Önem hakkında yazılı açıklamada bulundu.

Rektörlük tarafından yapılan açıklamada, "Ulusal ve sosyal medyada üniversitemizle ilgili çıkan haberlere ilişkin basının ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesine ihtiyaç duyulmuştur. Kurumumuzda öğretim görevlisi olarak çalışmış olan ve yerel mahkeme tarafından hakkında ceza verilen Bedirhan Önem ile ilgili rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, göreve gelir gelmez öncelikle bu konunu üzerinde durmuştur. Hukuki ve idari süreçler eksiksiz uygulanmıştır. Eldeki bilgi ve belgeler bir bütün olarak değerlendirildiğinde anılan şahıs ile ilgili olarak sözleşmesinin yenilenmemesi kanaati hâsıl olmuş, gerçekleştirilen ilk yönetim kurul toplantısında bu istikamette karar verilmiştir. Sehven ödenen maaş ve sigorta giderlerinin söz konusu kişiden tahsili amacıyla ilgili birimlere talimatlar verilmiştir. Sonuç olarak Bedirhan Önem’in üniversitemizle herhangi bir hukuki bağı bulunmamaktadır” denildi.

Son Güncelleme: 19.07.2023 16:24
Anahtar Kelimeler:
AkademisyenFetöşırnak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.