banner388

Feci Trafik Kazası! 3 yaralı

Ordu’nun Ünye ilçesinde motosikletin yayaya çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Feci Trafik Kazası! 3 yaralı

Ordu’nun Ünye ilçesinde motosikletin yayaya çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

21 Ağustos 2022 Pazar 20:11
Feci Trafik Kazası! 3 yaralı

Kaza, Atatürk Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinden Samsun istikametine seyir halinde ilerlemekte olan Yunus Emre C. idaresindeki 52 AAP 037 plakalı motosiklet, o sırada yoldan karşıya geçmeye çalışan Sevda Ç. isimli kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan ve yola savrulan sürücü Yunus Emre C. ile yolcu olarak bulunan Erkan K. ve Sevda Ç. yaralandı. Kazayı gören çevredekiler durumu sağlık ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan yaralılara müdahale etti. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Ünye Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis kazanın yaşandığı alanda trafiği kontrollü olarak sağlarken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İha

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.