banner388

Facianın eşiğinden dönüldü!

İzmir'de inanılmaz bir olay yaşandı. Dikkatsizlik az daha bir faciaya neden oluyordu.

Facianın eşiğinden dönüldü!

İzmir'de inanılmaz bir olay yaşandı. Dikkatsizlik az daha bir faciaya neden oluyordu.

23 Ağustos 2016 Salı 20:30
Facianın eşiğinden dönüldü!

İzmir Karabağlar'da, 3 katlı binanın yıkımı esnasında iddiaya göre tedbir alınmayınca binadan kopan parça karşıdaki apartmanın duvarına çarparak sokağa düştü. Sokakta kimse olmadığı için büyük bir facianın eşiğinden dönülmüş oldu.

Meydana gelen olay, saat 17.00 sularında, Bahar Mahallesi 2919 Sokak'ta gerçekleşti. 3 katlı binanın yıkımı amacıyla yetkililer yaklaşık olarak 3 saat önce çalışmalara başladı. Yıkım esnasında sokağın giriş kısmı kapatılırken sokak içinde iddiaya göre hiçbir tedbir alınmadı. Kepçe binanın yarısını 3 saat içinde yıkarken çalışma esnasında binadan kopan büyük bir parça önce karşı apartmandaki binanın duvarına çarparak yola düştü. Gerçekleşen gürültü üzerine evdekiler dışarı çıkarken gördükleri manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar. Sokak üzerinde kimse olmaması sebebi ile büyük bir facia olmadı. Sokakta evleri olan vatandaşlar tedbir alınmadan yapılan çalışmaya tepki gösterirken kopan parçanın duvarına çarptığı apartman yöneticisi Aydın Mutlu Erdoğan, ‘’Tedbir alınmadan bir çalışma gerçekleştirdiler burada. Ve bunun sonucunda ise bu kaza meydana geldi. Sokakta o sıra kimse bulunmuyordu. Tam düştükten sonra bir çocuk bizim apartmandan çıkmak üzereymiş. Allah korudu onu da. Böyle bir çalışma sistemi olmaz’’ diye konuştu. Olayla ilgili polis ve zabıta ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 23.08.2016 20:41
Anahtar Kelimeler:
FaciaIzmirKarabağlar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.