banner388

Emniyetten 'PKK Plaka' Açıklaması

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bazı internet siteleri ve sosyal medyada yer alan “İstanbul’da PKK Plakalı Ferrari” başlıklı haberle ilgili açıklama yaptı.

Emniyetten 'PKK Plaka' Açıklaması

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bazı internet siteleri ve sosyal medyada yer alan “İstanbul’da PKK Plakalı Ferrari” başlıklı haberle ilgili açıklama yaptı.

26 Mayıs 2016 Perşembe 22:19
Emniyetten 'PKK Plaka' Açıklaması

Bazı web sitelerinde “İstanbul’da pkk plakalı ferrari” başlığıyla gösterilen ve sosyal medyada yayılan 34 pkk 43 plakalı ferrari marka aracın istanbul trafiğinde görüldüğü iddiaları üzerine istanbul emniyet müdürlüğünden konuyla alakalı açıklama yapıldı. Açıklamada, trafik denetleme şube müdürlüğünce konuya ilişkin sosyal medya ve haber sitelerinde meydana getirilen inceleme ve pol-net dedektif sorgulamasında, 34 pkk 43 plaka rakamlı aracın tescil kaydının bulunmadığı, İstanbul ilinde bu tip ve bu renk 4 adet araç olduğunun tespit edildiği açıklandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Mevzuya ilişkin yapılan çalışmalarda, haberde bahsedilen aracın resmi üzerinde farklı programlarla oynama yapılarak sosyal medyaya konulmuş olabileceği, resimde bulunan aracın farklı bir plakaya tescilli olabileceği ve harf grubunun bir veya birkaç harfinin farklı olabileceği değerlendirildiğinden, söz konusu araç ile aynı özellikleri taşıyan ve harf gurubunun bir harfinin farklı olduğu tespit edilen bir aracın bulunduğu adrese gidilerek yapılan incelemede, aracın kapalı otoparkta park halinde olduğu, uzun süreden beri trafiğe çıkartılmadığı, üzerinde araca ait resmi mühürlü özgün plakanın olduğu görülmüş, sahibinin bilgisi ve isteği doğrultusunda aracın içinde ve bagajında meydana getirilen kaba aramada ise habere mevzu 34 pkk 43 plakaya ve başkaca bir suç unsuruna rastlanmamıştır.” açıklamlarında bulunuldu.

Son Güncelleme: 26.05.2016 22:25
Anahtar Kelimeler:
EmniyetPkkPlaka
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.