banner388

Denize giren tıp öğrencisi kayboldu

Tıp fakültesinde öğrencisi Giresun'da serinlemek için girdiği denizde kayboldu.

Denize giren tıp öğrencisi kayboldu

Tıp fakültesinde öğrencisi Giresun'da serinlemek için girdiği denizde kayboldu.

08 Eylül 2018 Cumartesi 20:20
Denize giren tıp öğrencisi kayboldu

Giresun'un merkezinde denize giren tıp fakültesi öğrencisi akıntıya kapılarak kayboldu.
 

Giresun'un merkez Güre Mahallesi'nde bulunan plajlar mevkiinde 2 arkadaşı ile birlikte serinlemek için denize giren H.T. (23) akıntıya kapılarak suda kayboldu. Olayla ilgili edinilen bilgilere göre 2 arkadaşı ile yüzmek için denize giren H.T. dalgalı denize aldırmadan denizde açılmaya başladı. Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan H.T. yardım istedi. 2 arkadaşı yardıma gitmeye çalışsa da dalgalı deniz onlara engel oldu. Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi olan H.T. daha sonra denizde kayboldu. Olayı fark eden vatandaşlar durumu Sahil Güvenlik, Giresun Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma, AKUT, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Arama kurtarma çalışmalarını hava kararana kadar sürdüren ekipler, daha sonra çalışmalara ara verdi. 
 

ENİŞTESİDE AYNI OLAYI YAŞAMIŞ
 

Deniz’de kaybolan H.T.’nin halasının eşi olan A.Y. ise çalıştığı geminin 1999 yılında Artvin'in Hopa ilçesinden Samsun'a pirit madeni götürdüğü sırada Rize'nin Pazar ilçesi açıklarında batması sonucu kaybolmuş ve 19 yıldır ulaşılamamıştı. 
Öte yandan denizde kaybolan H.T.’nîn Giresun’un Eynesil ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu Pazartesi günü Azerbaycan’a döneceği, gitmeden denize girmek istediği için arkadaşları ile plaja gelmek istediği de öğrenildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yiğit erken 2018-09-08 21:37:11

Rip akıntısı var Karadeniz kıyılarında