banner388

Böyle anne olmaz olsun!

Gaziantep'te meydana gelen olayda çocuğunun kaybolduğunu ihbar eden bir annenin, kendi elleriyle yavrusunu katlettiği ortaya çıktı.

Böyle anne olmaz olsun!

Gaziantep'te meydana gelen olayda çocuğunun kaybolduğunu ihbar eden bir annenin, kendi elleriyle yavrusunu katlettiği ortaya çıktı.

01 Eylül 2016 Perşembe 20:36
Böyle anne olmaz olsun!

Olay, Gaziantep’in Şahinbey ilçesi 23 Nisan Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, kocası hapiste olan Döndü G. (28) 1 buçuk yıl gönül ilişkisi yaşadığı İbrahim Halil K. (32) ile birlikte hayat sürmeye başladı. Yaklaşık 6 ay önce İbrahim Halil K. beraber yaşayan Döndü G’in 6 yaşındaki oğlu Kenan G., İbrahim Halil K.’nın uyguladığı şiddet sonrası yaşamını yitirdi. Anne Döndü G. ve birlikte yaşadığı İbrahim Halil K. çocuğun öldüğünü fark edince cesedi motosikletle Araban ilçesine bağlı Karacaören kırsal mahallesindeki Yoğuntu mevkiindeki bir fıstık bahçesine gömdü. Anne Döndü G. daha sonra polise başvurarak çocuğunun kaybolduğunu ihbar etti. Polislerin yaptığı araştırmada Kenan G.’nin izine rastlanılmazken, görgü tanıkları çocuğu son olarak İbrahim Halil K.’nın kullandığı motosiklette annesiyle beraber gördüklerini belirtti. Bunun üzerine Cinayet Büroya bağlı polisler anne Döndü G.’yi sorgulamak için gözaltına aldı. Genç anne suçunu itiraf ederek oğlunu İbrahim Halil K.’nın döverek öldürdüğünü ve çocuğu fıstık bahçesine gömdüklerini itiraf etti. Polis ve jandarma ekipleri Döndü G.’in gösterdiği yerde iş makineleriyle yaptığı kazıda 6 yaşındaki Kenan G.’nin cansız bedenini buldu.

Diğer yandan hakkında yakalama kararı çıkarılan İbrahim Halil K., Tekirdağ Çerkezköy’de yakalanarak gözaltına alınmasından sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Döndü G. ise Gaziantep’te işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 01.09.2016 20:49
Anahtar Kelimeler:
çocukGaziantepölü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.