banner388

Böcek ısırığı sandı mermi çıktı!

6 yaşındaki çocuk, oyun oynarken sırtına isabet eden yorgun mermi ile yaralandı. 

Böcek ısırığı sandı mermi çıktı!

6 yaşındaki çocuk, oyun oynarken sırtına isabet eden yorgun mermi ile yaralandı. 

31 Temmuz 2023 Pazartesi 23:08
Böcek ısırığı sandı mermi çıktı!

Adana'da 6 yaşındaki çocuk, oyun oynarken sırtına isabet eden yorgun mermi ile yaralandı. Küçük kızın annesi Canan Ergün, "İnsanlar zevkleri için silah sıkmasınlar. Bir kutlama yaparken silah kullanmasınlar." dedi. İddiaya göre, 6 yaşındaki Meliha Beray Ergün oturdukları sitenin bahçesinde oyun oynarken bir anda yere yığıldı. Aile, kızlarının sesini duymaları üzerine hemen aşağı indi. Küçük kız, "Sırtımı herhalde böcek ısırdı, çok ağrıyor." dedi.

Aile kızlarını Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Burada çekilen ultrasonda Meliha'nın sırtına yorgun mermi isabet ettiği tespit edildi. Hemen ameliyata alınan ve hayati tehlikeyi atlatan Meliha'nın hastanede tedavisi sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberGündemSondakika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.