banner388

Bafra'da dilenci operasyonu

Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince cadde ve sokaklarda dilencilik yapanlara yönelik operasyon düzenlendi.

Bafra'da dilenci operasyonu

Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince cadde ve sokaklarda dilencilik yapanlara yönelik operasyon düzenlendi.

20 Ocak 2021 Çarşamba 22:01
Bafra'da dilenci operasyonu

Öncelikle cami önleri, araç ve yaya trafiğininin yoğun olduğu yerlerde dilencilik yapanlara yönelik Zabıta ekiplerince düzenlenen operasyonda, yakalanan dilencilere idari para cezası uygulandı.  Kadın zabıta memurlarınca üst araması yapılan kadın dilenciler üzerindeki paralar tutanak ile kayıt altına alındı.


Yapılan operasyonun ardından Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“İnsanlarımızın yardımlaşma duygusunu kötüye kullanma amacı güden ve bu işi davranış haline getiren kişilere fırsat verilmeyeceği, uygulamanın yoğunlaştırılarak devam edeceğini belirtmek isteriz.”

Anahtar Kelimeler:
SamsunDilenci Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt-55 2021-01-21 12:08:21

Bu olayı samsun da sebze meyve paxsrlarında da yapsalar bizlerin dini duygulariyla oynuyolar. Aynı kisi her hft Allah rizasi diyerek bunu bir iş haline getirmisler. Bundan dolayi gercek ihtiyaç sahiplerini görmezden geliyoruz.

Avatar
vatandaş 2021-01-21 18:42:16

valla büyük operasyon dilencileri topluyrsunuz ya yabancı dilenciler ne olacak bizim dilencilerimizin yerine suriyeli afgan ıraklı vsre bunlar gibi dolu ve dolmaya devam ediyor heryerde artık bunlar var bunlar ülkelerine dönecek mi misafilerimiz miş ya