banner388

AVM'de asansör paniği!

Diyarbakır’da Kurban Bayramı alışverişine çıkan vatandaşlar alışverişe gittikleri AVM’nin asansöründe mahsur kaldılar.

AVM'de asansör paniği!

Diyarbakır’da Kurban Bayramı alışverişine çıkan vatandaşlar alışverişe gittikleri AVM’nin asansöründe mahsur kaldılar.

08 Eylül 2016 Perşembe 22:18
AVM'de asansör paniği!

Diyarbakır’da Kurban Bayramı alışverişine çıkan vatandaşlar alışverişe gittikleri AVM’nin asansöründe mahsur kaldılar. AVM’de asansör içinde nefes almakta zorluk yaşayan bir vatandaş camı kırarken, çevredekilerin tepkileri sonucu teknik ekip harekete geçti.
Alınan bilgiye göre olay, merkez Kayapınar ilçesi Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzerindeki bir alışveriş merkezinde oldu. Söylemlere göre, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle alışverişe çıkan vatandaşlar AVM içindeki asansöre bindi. Asansör teknik arıza nedeniyle zemin kat ile 1’inci kat arasında bir anda durdu. 5’i yetişkin, 2'si bebek 7 kişi, bir müddet kapının açılmasını bekledi. Kapının açılmamasıyla içeridekiler nefes almakta güçlük çekti. Bunun üstüne asansörde bulunan bir kişi yumruk atarak camı kırdı. Çevredekilerin tepkileri sayesinde teknik ekip olaya dahil olarak vatandaşları kurtardı. Bu esnada hava almak için camı kıran ve yaralanan vatandaş için ise AVM’ye ambulans çağrıldı. Vatandaş tedavi edilmek için hastaneye kaldırıldı. Olaya tepki gösteren vatandaşlar AVM’den ayrıldı.

Son Güncelleme: 08.09.2016 22:25
Anahtar Kelimeler:
DiyarbakırAvmKayapınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.