banner388

ATV faciası: 2 çocuk hayatını kaybetti

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞTIKTAN SONRA TAKLA ATV'NİN ÜZERİNDE BULUNAN 14 YAŞINDAKİ 2 ÇOCUK, AĞIR YARALI OLARAK KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ.

ATV faciası: 2 çocuk hayatını kaybetti

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞTIKTAN SONRA TAKLA ATV'NİN ÜZERİNDE BULUNAN 14 YAŞINDAKİ 2 ÇOCUK, AĞIR YARALI OLARAK KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ.

12 Ekim 2023 Perşembe 20:11
ATV faciası: 2 çocuk hayatını kaybetti

Gaziantep’te otomobil ile çarpıştıktan sonra takla ATV’nin üzerinde bulunan 2 çocuk, hayatını kaybetti. Feci kaza anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, akşam saatlerine doğru Şehitkamil ilçesi 15 Temmuz Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, üzerinde Kerim G. (14) ile Hüseyin A.’nın (14) bulunduğu 27 MST 04 plakalı ATV, 27 ARB 190 plakalı sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobile çarpıktan sonra savrularak devrildi. Feci kazada ATV’nin üzerinde bulunan 2 çocuk ağır yaralandı.

Hastaneye kaldırılan 2 çocuk kurtarılamadı

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, feci kazada ağır yaralanan Kerim G. ve Hüseyin A. isimli 2 çocuğu ilk müdahalenin ardından Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. 14 yaşındaki 2 çocuk, hastanedeki tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Feci kaza anları kameraya yansıdı

İki çocuğun hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan feci kaza anları ise çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, seyir halindeki 2 ATV dikkat çekerken, bir anda kavşakta beliren siyah otomobilin kavşağın tam kesişme noktasında Kerim G. ile Hüseyin A.’nın üzerinde bulunduğu ATV’ye çarparak savurma anları yer aldı.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Olayı duyduktan sonra hastaneye koşan çocukların yakınları ise sinir krizi geçirdi. Hayatını kaybeden iki çocuğun cansız bedenleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 12.10.2023 20:26
Anahtar Kelimeler:
Gaziantep
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.