banner388

apartman dairesinde yangın

BİR APARTMAN DAİRESİNDE YANGIN ÇIKTI

apartman dairesinde yangın

BİR APARTMAN DAİRESİNDE YANGIN ÇIKTI

11 Aralık 2023 Pazartesi 22:08
apartman dairesinde yangın

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir apartman dairesinde yangın çıktı. Can kaybının olmadığı olayda maddi hasar meydana geldi.

Bandırma Günaydın Mahallesi 2. Okul Sokak’ta bulunan Kırmızı adlı apartmanın 3. katındaki bir dairede yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verirken, apartman sakinleri binayı terk etti. Olay yerine ivedilikle intikal eden itfaiye ekipleri, yangını çok geçmeden kontrol altına aldı. İtfaiye ekipleri, alevlerin büyümesini kısa sürede engelleyerek, yangının yayılmasını önledi.

Yangında yaralanan olmazken, yangının çıktığı dairede maddi hasar oluştu. Yetkililer, yangının çıkış nedenine ilişkin soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Son Güncelleme: 11.12.2023 22:46
Anahtar Kelimeler:
Bandirma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.