banner388

Gerçek olan şu ki; 1965 den buyana,  53 yılın en kötü yönetimi, en kötü teknik heyeti ve en kötü  futbolcu topluluğuna sahip olduk bu sezon.  Hem de öyle bir topçular var ki bu sezon; pardon kendisini topçu zanneden  kişilikler. Ekmek yediği tekneyi batırmaya çalışan bu arkadaşları maalesef Allaha havale etmekten başka elimizden hiçbir şey gelmiyor.


Mutlak üç puan için çıkılan sahada ilk şutumuzu 68 nci dakikada atıyoruz. Gol atmak için meşin yuvarlağa vurmak gerekiyor ama maalesef bu topçu arkadaşlarda kendine güven ve cesaret olmadığından doksan dakikada  şut sayımız 2…. Ben 53 yaşındayım, amatörce halı sahada top oynarken bile koşarken, siz profosyonel olarak  koşmadan top oynamaya çalışıyorsunuz. Ne hırsınız var ne de maç kazanmak arzusu..


Hani karşılaşma başlamadan önce saha içinde kümelenip  maç kazanmak için söz veriyorsunuz ya, Allah bilir içinizden kim bilir ne diyorsunuz ? Çünkü orada söz veren insan, saha içinde elinden geleni yapmak için çaba ve emek sarfeder.  Sizin maç sonunda formanız bile bile kupkuru..


Şimdi teknik ekip ve topçular,  haftaya oynanacak olan Eskişehir maçından puan veya puanlar alacaklarını beyan ediyorlar.  İnanmak istiyoruz ama, bir size bakıyoruz bir de oynadığınız ruhsuz futbola sonra da diyoruz ki ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.