banner388

 Uzun zaman oldu hatırlamıyorum, hangi final maçımızı lehimize sonuçlandırdık. Ya hakemden yakınıyoruz, ya topçulardan, ya da hocadan. Ama bu maçta hem hocadan hem de onun tercih ettiği 2 topçudan, Gökhan ALSAN ve Nadir’le kahrolduk. Eğer bu topçuların kasten bir kasıtları varsa günahları başına. Ama ben şahsen bilerek ve isteyerek kırmızı kart gördüklerine inanmıyorum. Bence büyük bir sorumsuzluk ve profesyonellikten uzak bir davranış. Ve üstelik Giresun maçı arifesinde.  Dedim ya günahları boynuna. 
 Bu maçta asla affedilmeyecek hatalar yapan sayın hocama birilerinin bir şeyleri hatırlatması ve söylemesi gerekiyor. Yenersen Giresun’la aynı puan, seni takip edenle de puan farkını beşe çıkarıyorsun. Anlaşıldığı gibi çok önemli ve kritik bir maç, adeta ilk final maçı. 
 Ama sayın hocam, sezon başından bu yana oynatmadığın Gökhan ALSAN’ı hangi strateji, hangi oyun sistemi, hangi taktiğin adamı ki bu maçta on birde sahaya sürdünüz..
Sayın hocam, ayağında top tutacak, 4.bölgede takımı pozisyonlara sokacak tek adam olan Kubilay’ı neden oyundan aldınız.
Sayın hocam, bu maçta 59. Dakikada sakatlanana kadar orta alanı geçmesine izin vermediğin Dje dje’yi neden geçen haftalarda ki gibi ofansif oynatmadınız.
Sayın hocam, 5 yeni transferle başladığın topçuları neden oyundan aldınız. Eğer bu topçular takıma bir katkı sağlamıyorlarsa neden transfer edildiler.
 Hocam bilmiyorum basın toplantısında bu soruları size soran var mı? Ama size rağmen sahada 9 kişi kalan ve o yağmurda çamurda ter akıtarak armanın hakkını veren, 1 puan alan ve hatta 3 puanı kaçıran topçuları ayakta alkışlıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.