banner388

Samsunspor'da Çekiliş Var!

Samsunspor tarafından yapılan açıklamaya göre gerçekleştirilecek olan çekilişle 5 Samsunspor taraftarı Samsunspor-Mersin İdmanyurdu maçını protokol tribününde izleyecek.

Samsunspor'da Çekiliş Var!

Samsunspor tarafından yapılan açıklamaya göre gerçekleştirilecek olan çekilişle 5 Samsunspor taraftarı Samsunspor-Mersin İdmanyurdu maçını protokol tribününde izleyecek.

16 Şubat 2017 Perşembe 19:01
Samsunspor'da Çekiliş Var!

Samsun Haber- Samsunspor tarafından yapılan açıklamaya göre gerçekleştirilecek olan çekilişle 5 Samsunspor taraftarı Samsunspor-Mersin İdmanyurdu karşılaşmasını protokol tribününde izleyecek.

Yaklaşık 50 Bin Forma Satıldı

Atakum Belediyesi ve Samsunspor Kulübü tarafından ortaklaşa yürütülen “Bu Aşkın Kahramanı Sensin” kampanyasına dikkat çekmeyi amaçlayan kırmızı-beyazlılar 50 bine yakın satılan formaların satışını arttırmak amacıyla farklı projelere imza atmayı sürdürüyor.

5 Şanslı Taraftar Maçı Protokolde İzleyecek

Satıştaki formalara olan ilgiyi daha da çoğaltmak için çaba gösteren Samsunspor yönetimi, Cuma günü yapılacak olan Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde yeni bir projesini daha resmi internet sitesinden bildirdi. Kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada “Bu Aşkın Kahramanı Sensin” formasını satın alıp, Samsunspor’un sosyal medya hesaplarında paylaşımda bulunan kişiler arasından çekiliş ile seçilecek 5 taraftarın Samsunspor - Mersin İdmanyurdu maçında protokol tribününde maçı izleme hakkı kazanacağı bildirildi.

Samsunspor resmi sitesinden yapılmış olan açıklamada şu sözler kullanıldı: “Samsunsporumuzun bu haftaki Mersin İdmanyurdu maçını protokol tribününden izlemek ister misin? ‘Bu Aşkın Kahramanı Sensin’ forması satın aldın, biliyoruz. Bu forma ile çektiğin resmi sosyal medya sayfalarımızda paylaş, Samsunspor resmi sosyal medya hesaplarını takip et, seni Mersin maçımızda protokol tribününde ağırlayalım. Bu uygulamaya katılanlar arasından seçilecek 5 kişi protokol tribününde ağırlanacak.”

Son Güncelleme: 16.02.2017 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muharrem arslan 2017-02-22 23:14:29

Forma çekilişi bittimi