banner388

Vezirköprü'de Muhteşem Organizasyon

Samsun’un Vezirköprü ilçesindeki Kunduz Ormanlarında düzenlenen 18 araçla 36 pilotun kıyasıya yarıştığı Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 3. ayak yarışları sona erdi. 

Vezirköprü'de Muhteşem Organizasyon

Samsun’un Vezirköprü ilçesindeki Kunduz Ormanlarında düzenlenen 18 araçla 36 pilotun kıyasıya yarıştığı Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 3. ayak yarışları sona erdi. 

17 Ekim 2016 Pazartesi 10:45
Vezirköprü'de Muhteşem Organizasyon

Veziroff Kulübü üyesi olan ve vefat eden "Nazım Çıplak Etabı" adı verilen yoğun katılımın olduğu kusursuz organizasyonda zaman zaman küçük aksaklıklar yaşansa da araçların kaza yapmaması ve olumsuz bir durumun yaşanmaması tüm izleyenleri mutlu etti.

Eşsiz güzellikler arasında yapılan yarış sonrası Veziroff Kulübü Başkanı Metin Yılmaz, etkinlikte emeği geçen, kendilerine yardımcı olan tüm kişi kurum ve kuruluşlara, izleyenlere büyük heyecan yaşatan pilotlara teşekkürlerini sundu.
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis de bu tür organizasyonların ilçe tanıtımına büyük katkılar sağladığını belirterek Veziroff Kulübüne desteklerinin devam edeceğini söyledi. Etkinliğin ilçenin ve Kunduz Ormanlarının eşsiz güzelliklerinin tanıtımına çok ciddi katkılar sağladığını belirten Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, organizasyona Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığının, Vezirköprü Kaymakamlığının, ve Vezirköprü Belediyesinin katkıda bulunduğunu dile getirdi.

Yarışlar sonunda sınıf 1’de yarışma olmadığından kupa verilmezken,

Sınıf 2’de
202 numaralı araç sürücüleri 77 puanla Volkan Günday, Murat Günday
Sınıf 3’te
306 numaralı araç sürücüleri 65 puanla Sinan Çelebi, Hasan Çelebi
Sınıf 4’te
404 numaralı araç sürücüleri 72 puanla Hasan Yurt, Fatih Yurt
Genel klasmanda
306 nolu araçları ile 62 puanla Sinan Çelebi- Hasan Çelebi kardeşler birinci
303 nolu araçları ile Yıldıray Çil - Bayram Topal ikilisi ikinci
305 nolu araçları ile Yalçın Dağlaroğlu - Miraç Vayni ikilisi 54 puanla üçüncü oldu.

 

Son Güncelleme: 17.10.2016 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.