banner388

Samsunlu Vatandaşlar Tanıtım Gününde Bir Araya Geldiler

İstanbul’da tertip edilen Samsunluların buluşmasında İlkadım Belediyesi'nin standı yoğun ziyaretçi aldı. 

Samsunlu Vatandaşlar Tanıtım Gününde Bir Araya Geldiler

İstanbul’da tertip edilen Samsunluların buluşmasında İlkadım Belediyesi'nin standı yoğun ziyaretçi aldı. 

22 Ekim 2016 Cumartesi 15:08
Samsunlu Vatandaşlar Tanıtım Gününde Bir Araya Geldiler

Samsunlu vatandaşların bir araya geldiği 9. Samsun Tanıtım Günleri’nde memleket özlemi ve hasreti çeken vatandaşlar özlemlerini İlkadım standında giderdiler. SADEF tarafından Maltepe Sahil Yolunun Miting Alanı’nda bu sene 9'uncusu tertip edilen Fuarda İlkadım Belediyesinin standı ziyaretçi akınına uğradı.



Adeta ilgi odağı olmuş olan İlkadım Belediyesinin standını Vali İbrahim Şahin, Belediye Başkanı Ziya Yılmaz, AK Parti’nin İl Başkanı Muharrem Göksel, MHP’nin Başkan Vekili Samsun Milletvekili Erhan Usta, AK Parti’nin 22 ile 23'üncü dönemi Milletvekili Ahmet Yeni ile beraberinde eşi Emine Yeni, SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş, SADEFBaşkanı Yıldıray Baş, Atakum Belediyesinin Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediyesinin Başkanı Hasan Togar, Salıpazarı Belediyesinin Başkanı Halil Akgül, SAMGÜDEF’in Başkanı Op. Dr. Mustafa Seven ile Kurul Üyeleri, Bem-Bir-Sen Başkanı Nurettin Sever birde İstanbul’da yaşamakta olan bir çok Samsunlu vatandaş ziyarette bulundular.



Ziyaretçilerin adeta en çok uğradığı mekan olan İlkadım Belediyesi standına İstanbulda yaşayan Samsunlular da yoğun bir ilgi gösterdiler. Samsun şehrinin turizm, örfleri, adetleri  ve geleneklerinin tanıtımının yapıldığı, bakanlar, milletvekilleri, bürokratlar, üst düzey yöneticilerin de katılım sağladığı 'Büyük Samsun Buluşması'na her sene hiç kaçırmadan katılım sağladıklarını belirten İlkadım Belediyesinin Halkla İlişkiler ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır, "Her sene düzenli olarak belediyece Samsun Tanıtım Günleri’ne katılım sağlamaktayız. Bir çok Samsunlu vatandaşımızın bir araya gelmiş olduğu bu organizasyon ile ilçemiz en iyi şekilde tanıtılıyor" dedi.



 

Son Güncelleme: 22.10.2016 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.