banner388

Samsun’da zincirleme kaza: 4 yaralı

Samsun’da yaşanan zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Samsun’da zincirleme kaza: 4 yaralı

Samsun’da yaşanan zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

21 Ağustos 2016 Pazar 19:01
Samsun’da zincirleme kaza: 4 yaralı

Talihsiz kaza, saat 18.30 civarında Baruthane mevkii Atatürk Bulvarı’nda gerçekleşti. Alınan bilgiye göre; Samsun yönünden Atakum istikametine gitmekte olan üç otomobil trafik ışıklarında birbirine girdi. Hasan Işıtan iradesindeki 34 BC 2325 otomobil, Gündüz Güven’in kontrolündeki 34 UF 8755 plakalı otomobil ve Sezgin Aslan iradesindeki 06 ZGG 23 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kaza sonucu yaralanan Pınar Işıtan, Fatma Işıtan, Hasan Işıtan ve Şevket Bulut olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.
Olaya müdahale eden polis ekipleri yoldaki otomobilleri çekici yardımıyla kaldırtarak kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 

Son Güncelleme: 21.08.2016 19:16
Anahtar Kelimeler:
KazaAtakumSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.