banner388

Samsun'un gizli cenneti Mahmur Dağı

Samsun'u İlkadım ilçesinde bulunan gizli cennet Mahmur Dağı doğa severleri bekliyor.

Samsun'un gizli cenneti Mahmur Dağı

Samsun'u İlkadım ilçesinde bulunan gizli cennet Mahmur Dağı doğa severleri bekliyor.

28 Nisan 2017 Cuma 16:35
Samsun'un gizli cenneti Mahmur Dağı

Samsun Haber - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un hayata geçirdiği Ekstren Spor Alanı Mahmur Dağı'nda yapıldı. Hem doğa severler için mesire alanı hemde spor severler için dağcılık alanı olan Mahmur dağı ilgi çekiyor. Mamur Dağı Mesire Alanı'nda sundurma, piknik alanları, yürüyüş yolları, mescit, lavabo, doğal bisiklet parkurları ve eşsiz bir manzara sunuyor.

25 kişilik grupla Mamur Dağı Mesire Alanında kamp yapan EKOBİD üyeleri doğasının ve ekstrem spor alanının keyfini çıkarıyor. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı açıklamada "Mamur Dağı Mesire Alanı sadece bu bölgede ki hemşerilerimize değil çevre il ve ilçedeki vatandaşlarımıza da hitap edecek eşsiz bir alan haline gelmiştir. Doğasının güzelliğiyle eşsiz bir huzur merkezi haline gelen Mamur Dağı Mesire Alanında bir çok ayrıntının yanı sıra doğa sporları ve ekstrem sporlarla ilgilenen sporcularımıza oldukça güzel imkanlar sunaktadır" dedi.

Son Güncelleme: 29.04.2017 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet yüce 2017-08-05 18:07:03

mahmuhdağı nerede nasıl gidilir bir bilgi bir yol harıtası olmazmı

Avatar
Selçuk gemici 2019-08-04 09:18:41

Sakin nasıl gidileceğini yazarsınız...

Avatar
fatih yılmaz 2023-03-16 12:35:27

burda su yok wc yok aslında var ama kullanamıyor lar piknik için gelenler cok ama cok magdur oluyor ilgi ve alakanın olmamasından kaynaklandıgını düşünüyorum yetkilkilrin bu güzelim yere daha fazla ilgili olması lazım