banner388

Samsun'da Gençler Eylem Yaptı

Samsun’da iki mahallenin gençleri son dönemlerde artan uyuşturucu ölümlerine dikkat çekmek için parkta bir araya geldi.

Samsun'da Gençler Eylem Yaptı

Samsun’da iki mahallenin gençleri son dönemlerde artan uyuşturucu ölümlerine dikkat çekmek için parkta bir araya geldi.

04 Aralık 2016 Pazar 21:50
Samsun'da Gençler Eylem Yaptı

İlkadım’ın Liman ve Cedit Mahalle’lerinde yaşamını sürdüren gençler Gençlik Parkı’nda bir araya gelerek eylem yaptılar. Burada bir basın açıklaması yapan gençler, "Son zamanlarda uyuşturucu madde kullanımı sebebiyle komaya girerek yaşamını yitiren gençlerimizi düşünerek bir araya geldik. Genç bireylerimizi bu konuda bilgilendirmek istedik. Çünkü insan hayatını olumsuz etkileyen bu şey için birlik olmak, toplumun her kademesinde mücadele etmemiz gerekir. Toplumu ayakta tutan güç gençlerdedir. Gençlik bir ülkenin geleceği, ufku ve yarınlarıdır. Ne yazık ki uyuşturucu madde bağımlılığı çağımızın vebasıdır. Ailelerimize bu konuda çok iş düşmekte. Onların çocuklarına daha derin sevgi besleyip koruyucu bir yol izlemesi gerekir. Uyuşturucu batağına batmış çocuğundan utanmak da, onu dışlamak da, onu bu derdiyle bir başına bırakmaktır. Eğer böyle bir çocuğunuz varsa onu dışlamayın ona sahip çıkın, onlara destek olun" dediler.

Eylem basın açıklamasının ardından sessizce dağıldı.
 

Son Güncelleme: 06.12.2016 11:26
Anahtar Kelimeler:
SamsunUyuşturucu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zeytinlikli genc 2016-12-05 08:06:26

bizimde sesimizi duyun ,, zeytinlik ,hastanebaşı ,saitbey , barış bulvar ,anadolu mahlerinde uyuşturucu petnir ekmek gibi satılıyor. içiliyor.. ne polis abiler denetimleri sıklaştırın..