banner388

Samsun'da Doğalgaz Hasreti Bitiyor Mu?

Samsun’da dün gece saat 03.30 civarında yol çalışması esnasında zarar gören doğal gaz hattı nedeniyle şehrin büyük bölümünde kesintiler yaşandı.

Samsun'da Doğalgaz Hasreti Bitiyor Mu?

Samsun’da dün gece saat 03.30 civarında yol çalışması esnasında zarar gören doğal gaz hattı nedeniyle şehrin büyük bölümünde kesintiler yaşandı.

12 Şubat 2017 Pazar 18:33
Samsun'da Doğalgaz Hasreti Bitiyor Mu?

Samsun Haber- Samsun’da dün gece saat 03.30 civarında yol çalışması esnasında zarar gören doğal gaz hattı nedeniyle şehrin büyük çoğunluğunda kesintiler yaşandı.

Elektrikli Soba ve Tüp Kuyrukları Oluştu

Samsun’da yer alan Kirazlık mevkiinde karayolu çalışmaları esnasında ana doğalgaz hattının zarar görmesi neticesinde iki gün boyunca şehre doğalgaz verilemedi. Doğalgaz kesintisinin uzun sürmesi nedeniyle vatandaşlar, Tüpgaz satış noktaları ve elektrikli ısıtıcı satan yerlerde uzun kuyruklar oluşturdu. Battaniye ve ısıtıcılarla ısınmaya çalışan vatandaşlar, bu sabah itibariyle doğalgaz arızasının giderilerek doğalgazın evlerine gelmesini bekliyor.

Lokantalarda Sipariş Yoğunluğu

Vatandaşlar bir an önce doğalgaza kavuşmayı beklediklerini ifade ederken, gaz kesintisi şehirde ekmek ve yiyecek sıkıntısını da beraberinde getirdi. Evde yemek pişiremeyen vatandaşlar lokantalardan yemek ihtiyaçlarını gidermeye çalıştı. Lokantacıların ise bu siparişlere yetişmekte zorlandıkları görüldü.

Doğalgaz Bölge Bölge Verilmeye Başlandı

Alınan bilgiye göre doğalgazın şehre yavaş yavaş verilmeye başlandığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunDoğalgaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2017-02-12 19:51:06

Yavas yavas derken bir ayda gelir heralde..yaziklar olsun adi buyuk sehir elektrik yok dogalgaz yok

Avatar
Lemans 2017-02-12 20:25:10

Kar yagdi magdur olduk bise yapilmadi gecen ay yine boru deldiler eyv.dedik dun gece yine boru delindi soyle olck boyle olcak uyutulduk bu gun oldu 12 30 denildi sonrasinda ne samgaz ne valilik ne belediyeler hic bir sey aciklamadi galiba samsun halki zaten gozden cikarilmis gbi davranilio elbet vatandas sorar hesabini

Avatar
Yorum55 2017-02-12 20:25:44

Verdiğiniz bilgi yeterli değil. Biraz daha ayrıntılı bilgi alabilir miyiz? Saat 20:00 hala gaz yok. Çoluk çocuk perişan. Yarın okul var.

Avatar
Misafir 2017-02-12 20:35:55

Büyük ihtimal karla bilerek mücadele etmeyenler bu organizasyonu düzenlemiş olabilirler eee neticede 3 günlük de olsa samsun da ekonomik bir kazanç oldu

Avatar
İlhan 2017-02-12 19:33:33

Gaz gelsede yakamayacak insanlar yardımcı olun

Avatar
Atif 2017-02-12 18:45:41

Hangi bolgelere veriliyor noluyor 10 dk da bir kombinin basina gdiyoruz