banner388

Samsun'da Atama Sevinci !

Engelli memur ataması kurasına Samsun'dan katılmış olan 6 engelli vatandaş atanma heyecanını Beştepe Millet Kongre ile Kültür Merkezi'nde yaşadılar.

Samsun'da Atama Sevinci !

Engelli memur ataması kurasına Samsun'dan katılmış olan 6 engelli vatandaş atanma heyecanını Beştepe Millet Kongre ile Kültür Merkezi'nde yaşadılar.

26 Ağustos 2016 Cuma 10:09
Samsun'da Atama Sevinci !

Recep Tayyip Erdoğan da katılımları ile gerçekleşmiş olan 6 bin 113 engelli kamu personelinin atamalarının yapıldığı Engelli İstihdam Töreni'ne, Samsun’un Engelliler Federasyonu da katılım sağladı. Beştepe'de gerçekleştirilen ve kura sonucunun açıklanmış olduğu törende; Samsun'dan Ankara'ya gitmiş olan 6 engelli vatandaş kamu personeli olarak atandılar. Engelli İstihdam Töreni'ne; SAMEF’in Başkanı Mehmet Akbulut, İlkadım’ın Halk Eğitim Merkezi Müdürü olan Kemalettin AK, engelliler ile yakınlarından oluşmakta olan yaklaşık olarak 40 kişi katıldı.

SAMEF’in Başkanı Mehmet Akbulut, Beştepe’de Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılmış olan engelli vatandaşların kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirme atama ve kura törenine Samsun’u temsil etmek için katıldıklarını atama ve kura heyecanını Cumhurbaşkanımız olmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, engelli milletvekilleri ile diğer illerden gelmiş olan engelliler ile beraber yaşadıklarını açıkladı. Ankara'ya gitmiş oldukları araçta olan 6 engelli vatandaşın dönüşte atama mutluluklarını beraber paylaştıklarını söyledi. Mehmet Akbulut, kamu kurumlarında işe başlayacak olan engelli vatandaşlarıma çalışma hayatlarında başarılar diliyorum diyerek konuşmasını sonlandırdı.
 

Son Güncelleme: 26.08.2016 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.