banner388

Samsun Büyükşehir Belediyesinden 75 TL'ye Dükkan 

Samsun Büyükşehir Belediyesine ait Terme ilçesindeki Terme Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan 13 taşınmaz için ihale açılacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesinden 75 TL'ye Dükkan 

Samsun Büyükşehir Belediyesine ait Terme ilçesindeki Terme Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan 13 taşınmaz için ihale açılacak.

20 Şubat 2017 Pazartesi 13:41
Samsun Büyükşehir Belediyesinden 75 TL'ye Dükkan 

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığından konu hakkında yapılan açıklama şu şekilde:

1- Mülkiyetleri Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait olup İlimiz Terme İlçesi Yalı Mahallesi Çamlık Sokak No:5 adresinde bulunan ve tapuda; İlimiz Terme İlçesi, Yalı Mahallesi, 406 ada 1 no.lu parselde kayıtlı, Aşağıdaki  tabloda özellikleri, Muhammen Kira Bedelleri ve Geçici Teminatları yazılı olan Terme Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki 13 adet taşınmaz, tanzim olunan Şartnamesine göre ve 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi hükümlerine göre açık teklif usulü ile ve 3 yıllık süreyle kiraya verilecektir.

-İhalede yarışma (artırım )  aylık kira bedeli üzerinden yapılacaktır.
2- İhale Şartnamesi  mesai saatleri dahilinde Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığından ücretsiz olarak temin edilecektir.
3- Bahse konu İhale 16.03.2017 tarihinde,   Perşembe Günü Saat  14.45’te Büyükşehir Belediye Encümen Toplantı Salonunda,  2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile yapılacaktır.
4- İhaleye  katılacak olanlardan istenecek belgeler;
A) İstekli gerçek kişi ise :
a)      Nüfus Cüzdanı Sureti,
b)      İkametgâh Belgesi,
c)      İhaleye girecek kişinin noter onaylı imza sirküsü,
d)      Adres Beyannamesi,
e) İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunanın noter tasdikli
vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri,
f)    Geçici teminat, ( 2886 Sayılı DİK ‘da belirtilen geçici teminat olarak kabul edilen değerler )
g)      İhaleye katılanın veya vekilinin Büyükşehir Belediyesine problemli borcu ve ilişiği olmadığına dair belge,
h)      Taahütname,
B) İstekli tüzel kişi  ise :
a)      Ticaret Odası’ndan veya diğer resmi makamdan şirketin siciline kayıtlı ve halen faaliyette olduğuna
dair belge,
b)      Şirketin adına ihaleye girecek kişi veya kişilerin bu şirketin vekili olduğuna dair noter onaylı
vekâletname ve  imza sirküleri,
c)      Tebligat için adres göstermesi, telefon bildirmesi,
d)      Geçici teminat, ( 2886 Sayılı DİK ‘da belirtilen geçici teminat olarak kabul edilen değerler )
e)      Şirketin yada vekilinin Samsun Büyükşehir Belediyesine borcu ve ilişiği olmadığına dair belge,
f)       Taahütname.


C) Ortak girişimci  ise :
Ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya kişilerin her birinin (A) ve (B) fıkralarında belirtilen esaslara göre temin edecekleri belgeler ve ortak girişim beyannamesi.
5- Açık teklif usulüne göre ihale, isteklilerin ihale komisyonu önünde tekliflerini sözlü olarak belirtmeleri suretiyle yapılacaktır.
Bu duruma göre; İstekliler ihale evraklarını ihale saatinde komisyona sunacaklar ve evrakları uygun olanlar tekliflerini sözlü olarak vereceklerdir.
İstekliler, isterlerse ihale evraklarını ihale saati olan 14.45’e kadar sıra numaralı makbuz karşılığında Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına (Encümen Kalemi)  verecektir. İhale evrakları ile birlikte yazılı tekliflerini 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa uygun olarak teslim eden, ancak 1.fıkrada belirtilen sözlü artırmaya katılmayanların yazılı teklifleri son ve kesin teklif olarak kabul edilir.
Ayrıca istekliler ihale saati olan 14.45’e kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. madde hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri teklifleri iadeli taahhütlü bir mektupla da gönderebilirler. Posta ile göndermelerde olabilecek gecikmeler kabul edilmez.
Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklifin son ve kesin teklif olarak kabul edileceği ilan olunur.

Son Güncelleme: 20.02.2017 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.