banner388

SAMKON “Evet” Diyor

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Sezgin Gümüş, 16 Nisan'da yapılacak referandum seçiminde, 'Evet' oyu vereceklerini söyledi.

SAMKON “Evet” Diyor

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Sezgin Gümüş, 16 Nisan'da yapılacak referandum seçiminde, 'Evet' oyu vereceklerini söyledi.

13 Şubat 2017 Pazartesi 17:39
SAMKON “Evet” Diyor

İstanbul'da Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geceye katılarak bir konuşma yapan SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, Türkiye'nin çeşitli metot ve yöntemlerle muhasara altına alınmaya çalışıldığına dikkat çekti.

Vatan Millet İçin 'Evet' Diyoruz

Gümüş, yaptığı konuşmada Neo Kapitalist haçlı zihniyetinin Türkiye üzerinde çeşitli oyunlar oynadığının altını çizerek, “Ülkemiz çeşitli metot ve yöntemlerle mazide olduğu gibi bir muhasara altında. Bu neo kapitalist haçlı zihniyeti Hristiyan Batı dünyası tarafından yapılıyor. Bu muhasarayı yıkmamız için daha güçlü devlet yapısına ihtiyaç var. Parlamentoda grubu bulunan iki partimizin genel başkanı ve devletli büyüğümüz Cumhurbaşkanımız, Devlet Bahçeli ile beraber bir anayasa metni üzerinde uzlaştılar. Bizlerde kurtulan değil, kurtaran şehrin evlatları olarak Samsun'dan başlayan her mücadelenin başarı ile nihayet bulduğunu bilen hem şehr grupları olarak, uzun süre bir çalışma içerisinde bulunduk.

Bu değerlendirmelerimizi vatan, millet ve bayrak üzerine oturtarak şunu gördük, hiç bir şey eskiden daha kötü değil ama pek çok konuda Türk demokrasisi lig atlıyor. Ülkenin her meselesinde olduğu gibi onun bunun hesabını yapmadan yönetim kurulumuz ve başkanlar kurulumuzla beraber bizde ‘bu sürecin içerisindeyiz’ dedik.  Çünkü ortada vatan var, millet var, istikbal var, gelecek var, çoluğumuz var, çocuğumuz var. Dedik ki 'Evet' diyoruz. Bu süreçte herkes görecek hep beraber son nefer, son nefes, son damla kana kadar 'evet' için çalışacağız. 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda bizde 'Evet' diyeceğiz” dedi.


Gökhan İçkilli
 

Son Güncelleme: 13.02.2017 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.