banner388

SAMGÜDEF’ten Ankara Ziyareti

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu (SAMGÜDEF) Üyeleri Ankara'da Bazı Bakan Ve Milletvekillerini Ziyaret Etti

SAMGÜDEF’ten Ankara Ziyareti

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu (SAMGÜDEF) Üyeleri Ankara'da Bazı Bakan Ve Milletvekillerini Ziyaret Etti

05 Mayıs 2016 Perşembe 13:04
SAMGÜDEF’ten Ankara Ziyareti
HEYET ANKARA'YA GİTTİ

Başkanlığını yaptığı heyetle başkente giderek orada Milletvekilleri Fuat Köktaş ile Ahmet Demircan, Erhan Usta, Hayati Tekin ve Hasan Basri Kurt, Cihan Pektaş’a ayrıca Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ve Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk'e makamlarında nezaket ziyaretinde bulunan Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu, Opr. Dr. Mustafa Seven SAMGÜDEF heyeti seyahatlerinin 2. gününde ise önce Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ve son olarak da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili olan Çiğdem Karaaslan’a ziyarette bulundu.
SAMGÜDEF Genel Başkanı Dr. Mustafa Seven ayrıca Samsun’da yaşayan Gümüşhanelilere maddi ve manevi her konuda yardımcı olmak,  gençlere sosyal kültürel ve ekonomik anlamda yardımcı olmak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını ve STK’ların 21. yüzyılın en önemli öğesi olduğunu, insanlığı ileri sürükleyecek entelektüel bilgi birikimlerinin de  bu kuruluşlar sayesinde artacağını belirtti.
 
Son Güncelleme: 11.06.2016 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.