banner388

OMÜ'de 23 ülkeden öğrenci merhaba dedi

Samsun OMÜ'de 23 ülkeden uluslararası öğrencilerin katıldığı etkinlikte tüm dillerde merhaba denildi.

OMÜ'de 23 ülkeden öğrenci merhaba dedi

Samsun OMÜ'de 23 ülkeden uluslararası öğrencilerin katıldığı etkinlikte tüm dillerde merhaba denildi.

25 Nisan 2017 Salı 16:17
OMÜ'de 23 ülkeden öğrenci merhaba dedi

Samsun Haber - Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) ortaokul çağındaki çocuklara kültürler arası etkileşimi sağlamak için Tüm Dillerde Sizlere Merhaba etkinliği düzenlendi.


Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve OMÜ iş birliğiyle yapılan etkinlik 23 Nisan Ortaokulunda gerçekleştirildi. Çok sayıda minik öğrencinin ve 23 ülkeden uluslararası öğrencinin katıldığı etkinlikte Azerbaycan’dan Türkmenistan’a kadar birçok ülkenin kendisine ait sosyal, kültürel ve sanatsal kültürlerini aktardı. Proje hakkında açıklamalarda bulunan Samsun İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Davutoğlu, "Bu proje kültürler arası etkileşimi ve ortaokul öğrencilerinin yaşantılarına farklı bir bakış açısı sağlayacak" dedi.

OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan ise şunları söyledi "Biz her zaman siz değerli öğrencilerimizle birlikte olacağız. Sizin bulunduğunuz sıralarda ben de bulundum. Hayatım boyunca bana başarı getiren tek bir şey vardı. O da iletişim. Lütfen siz de iletişimde kalın ve iletişimi ihmal etmeyin. Ben bu projenin çok başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunOmü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.