banner388
banner390
banner410
banner408

Köktaş Yeni Anayasayı Anlattı

Sayılı günler kalan referandum öncesi yeni anayasa hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, önemli noktalara değindi.

banner269

Köktaş Yeni Anayasayı Anlattı

Sayılı günler kalan referandum öncesi yeni anayasa hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, önemli noktalara değindi.

30 Mart 2017 Perşembe 11:35
Köktaş Yeni Anayasayı Anlattı

Samsun Haber - İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde iş adamları, esnaflar, meslek odaları ve dernek başkanlarıyla bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, yeni anayasa hakkında açıklamalarda bulundu. Programda İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol da yer aldı.

CHP ve HDP ortak hareket ediyor

Programda sözalan Milletvekili Fuat Köktaş, "Bu anayasa değişikli Cumhurbaşkanı’na daha çok yetki ve güç vermiyor, üstelik gücünü de kırıyor. Biz herkesin istediği elbiseyi dikemeyiz. Bizim Türkiye'nin istediği elbiseyi dikmemiz gerekir. Bu anayasa koalisyonlara karşı önlem alan ve zaman kaybını ortadan kaldıran bir anayasadır. 7 Haziran'da AK Parti CHP ile hükümet kurmaya hazırlanırken bombalar silahlar patlamaya başladı. Terör patladı. ‘CHP ile hükümet kurun’ naraları atılırken ve tam düğmeye basılmışken, Recep Tayyip Erdoğan ne yaptı? Ha CHP ile hükümet kurmuşum ha PKK'nın temsilcileriyle kurmuşum çünkü beraber hareket ediyorlar. Hadi bakalım seçime. ‘Millet bu işi çözer’ dedi. Milletimiz 1 Kasım'da çözdü” dedi.

“Birileri gençlerimizin ülke meseleleriyle ilgilenmelerini istemiyorlar”

Seçilme yaşının 18’e indirilmesi konusuna değinen Köktaş, “18 yaşındaki gençlerimizin seçilme hakkının olmasına tepki gösteriyorlar. Bu gençlerimizi siyasete alıştırsak, ülke meselelerine duyarlı yetişseler, diğer gençlere de örnek olsalar ne kaybederiz? Ben 1986 yılında 19 yaşındayken Çarşamba'nın Irmaksırtı Mahallesi’nde Refah Partisi’nin temsilcisi olarak siyasete başladım. Hem işimi hem siyasetimi yapıp bugünlere kadar geldim. Ama birileri gençlerimizin ülke meseleleriyle ilgilenmelerini istemiyorlar. Onlar gençlerin sosyal medya fenomeni olmalarını, gidip kafelerde, barlarda zaman öldürmelerini istiyorlar" diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.03.2017 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.