banner388

Ivana Sert'ten Samsunlu Erkeklere Tavsiyeler

Bir firmanın düzenlediği güzellik ve bakım günleri programı için Samsun'a gelen Ivana Sert, erkeklere tavsiyelerde bulundu.

Ivana Sert'ten Samsunlu Erkeklere Tavsiyeler

Bir firmanın düzenlediği güzellik ve bakım günleri programı için Samsun'a gelen Ivana Sert, erkeklere tavsiyelerde bulundu.

20 Şubat 2017 Pazartesi 09:19
Ivana Sert'ten Samsunlu Erkeklere Tavsiyeler

Stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, bir firmanın düzenlediği güzellik ve bakım günleri programı nedeniyle çıktığı Türkiye turnesinde Samsun'a da geldi. Samsun'da bulunan bir alışveriş ve yaşam merkezinde düzenlenen program öncesinde açıklamalarda bulunan Ivana Sert, erkeklere de giyim konusunda tavsiyelerde bulundu.

"Küçük aksesuarlar çok önemli"

Ivana Sert, erkeklere şu tavsiyelerde bulundu: "Erkekler takım elbise giyip sade olarak bırakıyorlar. Fular veya farklı şapka takabilirler. Eldiven kullanabilirler. Küçük aksesuarlar çok önemli. Çünkü bir model ve tarz yaratan aksesuarlardır. Ayakkabı konusunda da sorun var. Bizim yüzde tane ayakkabımız olursa eğer erkekte de olmalı bana göre. Çeşit çeşit ayakkabı olmalı. Erkekler çok az ayakkabı alıyorlar. 'Bir siyah, bir kahve birde bordu olsun' diyorlar. Ama bence yanlış. Rengarenk ve modelli olmalı. Farklı tarzlarda olmalı. Ayrıca kot pantolonları sadece bir tane koyu renk bir tane de açık renkli olmamalı. Onda da çeşitli renkler olmalı. Gömleklerde beyaz, mavi ve gri olmalı, renkli olmalı düzenli olmalı. Kravatlarda öyle olabilir. Sıkıcı tek renk kravat olmamalı. İnce kravatlar var. O daha modern görünüyor. Onlar kullanılmalıdır" 

"Paranızı sadece arabalara harcamayın"

Her şey yaşa göre olduğunu belirten Sertt, " Ama renkler ve renk uyumları kişiyi biraz açmalı. Kendilerini çok sıkı tutuyorlar. Bir kaç takım elbise, bir ya da iki kazak ya da iki tane pantolonla değil gardırobu açmaları gerekiyor. Biraz daha genişlemesi gerekiyor. Bizim nasıl bir oda dolusu elbiselerimiz var. Sizin de öyle olmalı. Parayı biraz onun için harcayın arabalar için değil. Herkes araba ve teknoloji peşinde bence giyime harcayın. Biz nasıl harcıyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karagüzel 2017-02-20 10:11:27

Sen git kendi memleketindeki erkeklere akıl ver.

Avatar
Fatih portakal 2017-02-20 11:54:31

Milletimiz asgari ücret ile kıtlık altında yaşarken sen oradan kimsenin geçim derdi yokmuş gibi tavsiyeler veriyorsun... yazık hem de çok yazık...