banner388

Hırsız Bafra'yı fena karıştırdı!

Samsun Bafra’da hırsız bir evin deposuna girdi. Durumu fark eden ev sahibi hırsızı depoya kilitleyerek kıskıvrak yakaladı.

Hırsız Bafra'yı fena karıştırdı!

Samsun Bafra’da hırsız bir evin deposuna girdi. Durumu fark eden ev sahibi hırsızı depoya kilitleyerek kıskıvrak yakaladı.

09 Eylül 2016 Cuma 23:43
Hırsız Bafra'yı fena karıştırdı!

Samsun Bafra’da ev sahibi tarafından suçüstü yakalanan hırsız, polise zor dakikalar yaşattı.
Alıanan bilgiye göre, Emirefendi Mahallesi Palmiye 3. Sokak’ta yaşayan Şaban Şimşek, kısa süre için evden ayrılarak çarşıya gitti. Evine döndüğünde evinin deposundaki kabloları apartman girişinde gören Şimşek, depoya baktığı zaman yabancı bir kişi gördü. İçerideki şahsın kaçmaması için deponun kapısını kilitleyen Şimşek, polis çağırdı. Olay mahalline gelen polis, hırsızlık zanlısını kelepçeleyerek emniyete aldı. İşlemleri bitirilen zanlı F.Ç. (18), sevk edildiği adliyede savcının gözaltı kararı vermesiyle birlikte polis tarafından kelepçelenerek tekrar karakola getirilirken polislere “Kelepçe kolumu çok sıktı. Canım acıyor. Biraz gevşetebilir misin?” diye konuştu. Bunun üstüne polis memuru kelepçeyi biraz gevşetti. Zanlı, Emniyet Müdürlüğü’nün önünde araçtan indikten sonra kelepçeyi kolundan çıkartarak kaçtı. Emirefendi Mahallesi yönüne kaçan zanlıyı yakalamak için polis teyakkuza geçti. Gece karanlığında izini kaybettiren zanlıyı yakalamak için mahalle sakinleri de yardıma geldi. Asayiş Büro ekipleri mahalleyi güvelik çemberine alarak, inşaatlarda arama yaptı. Saklandığı yerden çıkan zanlı, kalabalıktan yararlanarak kaçmayı düşünürken mahalle sakinleri tarafından fark edilerek kıskıvrak yakalandı. Mahalle sakinlerince linç edilmek istenen zanlıyı, polis emniyete götürdü.
5 gün önce Büyükcami Mahallesi’nde H.B.’ye ait evden 3 adet laptop, 1 adet tablet bilgisayar, 1 adet dijital fotoğraf makinesi, 1 gün önce de Kemal Paşa Mahallesi’nde A.T.’ye ait evden 600 lira çalınmıştı. Zanlının alınan parmak izinden bu iki hırsızlık olayının da zanlısı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Son Güncelleme: 09.09.2016 23:44
Anahtar Kelimeler:
HırsızSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.