banner388

Esnaf Ramazan'a Hazır

Ramazan ayının yaklaşması ile tezgahları süslemekde olan kuruyemiş esnafı Ramazan'ı beklemeye başladı.

Esnaf Ramazan'a Hazır

Ramazan ayının yaklaşması ile tezgahları süslemekde olan kuruyemiş esnafı Ramazan'ı beklemeye başladı.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 15:29
Esnaf Ramazan'a Hazır

11 ayın sultanı Ramazan’ın sayılı günler kala esnaflar da hazırlıklarını yavaş yavaş tamamlıyor. Ramazan ayında vatandaşların en çok ilgi gösterdikleri hurma, kuru üzüm, kayısı gibi ürünler tezgahlarda yerini almaya başladı. Vatandaşların Ramazan hazırlığını şimdiden yapmaya başladığını söyleyen esnaflar, işlerin Ramazan'a doğru artacağını umut ediyor.
 
YILDIRIM: "3-4 YILDIR RAMAZANLAR TATSIZ"

Samsun Saathane esnaflarından gıda ürünlerini satan Sabri Yıldırım ise, "Hazırlıklarımızı yaptık bekliyoruz artık. 3-4 yıldır esnaf olarak Ramazan'dan pek tat alamıyoruz. Çünkü satışlarımız iyi değildi. Geçen yıl 6-7 ayda elimizdeki ürünü zor bitirdik. Bu Ramazan'dan bereket bekliyoruz. İnşallah vatandaşların alım gücü olur. İnşallah bu sene işler iyi olur" diye konuştu.
 
ŞEMSİ: "FİYATLARDA DEĞİŞİKLİK YOK"

Kuruyemişçi Şenol Şemsi, Ramazan hazırlıklarını yavaş yavaş tamamladıklarını belirterek, "Her Ramazan bir öncekini aratıyor. Ramazan sıcak aylara denk geldiğinden vatandaş yaş meyveye daha çok yöneliyor. Ama hurma, kuru üzüm ve kayısı vazgeçilmez oluyor. Fiyatlar arasında geçen yıl ile bu yıl arasında fazla bir değişiklik yok. İnşallah güzel bir Ramazan olur" ifadelerini kullandı.
 
 

Son Güncelleme: 06.06.2016 11:13
Anahtar Kelimeler:
EsnafRamazanKuruyemiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.