banner388

Taraftarın protestosu ağlattı mı?

Duygusallığı herkesçe bilinen Başkan Erkurt Tutu'nun taraftar protestosu sonrasında uzun süre kendine gelemediği hatta göz yaşlarına hakim olmadığı iddia edildi.

Taraftarın protestosu ağlattı mı?

Duygusallığı herkesçe bilinen Başkan Erkurt Tutu'nun taraftar protestosu sonrasında uzun süre kendine gelemediği hatta göz yaşlarına hakim olmadığı iddia edildi.

30 Temmuz 2017 Pazar 11:41
Taraftarın protestosu ağlattı mı?

Samsunspor Haber - Samsunspor'lu taraftarların sezon açılışı sırasında Kulüp Başkanı Erkurt Tutu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı protestoları daha uzun süre konuşulacak gibi. Güzel bir atmosferde başlayan gece Başkan Erkurt Tutu'nun konuşma yapacağı o ana geldiğinde tam tersine döndü. Bugüne kadar yönetsel anlamda bir çok hata yapan Tutu'yu taraftarlar konuşması boyunca ıslıklarla protesto ettiler.
 

UZUN SÜRE KENDİNE GELEMEDİ

Kendisine gösterilen büyük protesto sonrasında uzun süre kendine gelemeyen Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, bir süre kimseyle konuşmadı. Protokol tribününden ayrılan ve sonrasında yeniden yerine oturan Başkan Tutu'nun yüzü gece boyunca hiç gülmedi. Protokol tribününe yakın oturan bazı taraftarlar, Başkan Tutu'nun taraftar protestosunun ardından göz yaşı döktüğünü iddia ettiler. 


Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 31.07.2017 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-07-30 13:06:36

Başkanim inanki bizde uzuluyoruz sezin gibi ama şunuda bilinki siz iyi niyetiz biz biliyoruz mucadele ediyorsunuz ama bence etrafınizi supurun ne kadar kafaniza yatmayan adam varsa silip atin zaten siz mucadele ediyorsunuz her seyle

Avatar
Mustafa inan 2017-07-30 12:09:55

Erkurt başkan sana inanan ve güvenenler daha çok.arkanda değil yanındayız omuz omuza

Avatar
nesatk 2017-07-31 09:03:40

Bu kadar üzerine gidilmesi doğru değil

Avatar
mert 2017-07-31 10:10:58

kulllanıylıyor sadece yönetimin içinden temizlik yapması lazım ve kulübe hakim olması gerek.. kim emek veriyorsa kulüp için.. onunla olması gerek.. bunlari yapamıyor..

Avatar
Erol ÖZER 2017-07-31 14:19:47

Gönlünü, Parasını, Zamanını Samsunspor için veren insanlara destek olmalıyız.Fedakar ve mütevazı başkanımızı ayakta alkışlamak varken protesto niye ..