banner388

Samsunspor Mathias Coureur ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Yılport Samsunspor, Bulgaristan Ligi takımlarından Cherno More Varna forması giyen Mathias Coureur ile 1,5 yıllığına anlaşmaya vardı.

Samsunspor Mathias Coureur ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Yılport Samsunspor, Bulgaristan Ligi takımlarından Cherno More Varna forması giyen Mathias Coureur ile 1,5 yıllığına anlaşmaya vardı.

19 Ocak 2021 Salı 15:59
Samsunspor Mathias Coureur ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Samsunspor Haber -  Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve bu yolda ilerleyen Yılport Samsunspor aradığı golcü ismi Bulgaristan liginde buldu. Daha önce PFK Çerno More takımında forma giyen golcü oyuncu Mathias Coureur ile temasa geçen Kırmızı-Beyazlılar, sıkı pazarlık sonrası Coureur ile her konuda anlaşma sağladı. Kırmızı beyazlı ekibin çiçeği burnunda yeni transferi İstanbul'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini 1,5 yıllığına Samsunsporlu yapan imzayı attı. 

KULÜP DUYURDU 

Kulübün 'Hoş geldin Mathias Coureur' başlığıyla sosyal medya hesaplarından duyurduğu forvet transferi için şu ifadeler kullanıldı; Kulübümüz, Bulgaristan 1. Ligi'nden Cherno More Varna takımında forma giyen Mathias Coureur ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştır.Mathias Coureur’un camiamıza hayırlı olmasını dileriz."

MATHIAS COUREUR KİMDİR ? 

Martinik'te doğan Coureur, profesyonel kariyerine Fransa'da Beauvais , Nantes B ve Gueugnon'da oynayarak başladı ve 2010'da İspanyol tarafı Orihuela'ya geçti. Daha sonra Segunda División B kulübü Atlético Baleares ile bir buçuk sezon geçirdi . 2013'ün başlarında Coureur, Golden Lion'da oynamak için ülkesine döndü .

Martinique Championnat National'da başarılı 5 ayın ardından , Coureur Temmuz 2013'te Huracán Valencia'ya katıldı . İlk maçına 25 Ağustos'ta Reus Deportiu ile 1-1 deplasman berabere kaldı . Coureur Huracán adına ilk golünü 14 Eylül'de evinde Elche Ilicitano karşısında 4-0 galibiyetle attı .

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu yarim 2021-01-19 16:11:50

Bu başkan samsunun başına gelen en iyi insan bb başkanları valisi cartı curtu halt ediyo adam hep samsunun marka olması icin calısıyo helal

Avatar
Ali55 2021-01-19 16:12:56

Müthis Transfer insAllah bizi utandirmaz ve sakatlanmaz. Avrupa ve balkan liglerini yakindan takip ediyorum. Coureur normal sartlarda samsunspords iyi isler yapcandan eminim.... tomane ile sözlesme feshetme imkanimiz varsa direk feshedilsen gereksiz yere cok para aliyor. Coureur ve backup olarak nadir yeter. Eger sansizliga ikiside sakat veya cezali olursa Gökhan karadeniz orta sahada forvete gizli forvet veya gezen forvet cekilebilir cünkü orta sahada cok genisiz. Orta sahada rakip yöne eksigi kubilsy yavuz veya Gökhan alsanla kapatabiliriz...

Avatar
Allah razı olsun. 2021-01-19 18:16:54

Yüzümüzü güldürenin yüzünü de Allah güldürsün. MaşAllah.

Avatar
Onur 2021-01-20 21:55:27

Bunları oynatabilecek kapasitede hoca lazım diyen Ahmet hocam Ertuğrul Sağlam tecrübesi ve beyefendiliği ile bu takım için büyük şans ilk yarı pandemi nedeniyle bazı sorunlar yaşandı Ertuğrul hocaya laf yok lutfen moral bozacak söylemlerde bulunmayalım , Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam

Avatar
Ahmet 2021-01-19 20:19:44

Birde bunları oynatabilecek kapasitede hoca olursa tamamdır

Avatar
Orhan 2021-01-20 08:53:42

Başkan adam gibi adam kimsenin lafina bakma başkan it ürür kervan yürür

Avatar
İbrahim Yılmaz 2021-01-20 16:14:05

Başkanım senden Allah razı olsun Allahım sana uzun ömürler versin ve gecmiş olsun başkanım kimsenin agzına bakma öyle konuşanlar bakmayın onlar samsun ve samsunspor düşmaları bu zamana kadar neredeydiniz samsunspor yükselişe gecince başladınız camur atmaya neden adam gibi adam başkanımız saygılar ne mutlu samsun ve samsunspor lu olan