banner388

Ligler İptal Mi Edilecek? Yüksel Yıldırım Ateş Püskürdü 

Samsunspor Başkanı Yıldırım, "Samsunspor’un önü kesilirse açık ve net söylüyorum ben futboldan çekilirim takımı da aldığım yerde bırakırım. Sonra ne olur bilmiyorum" dedi. 

Ligler İptal Mi Edilecek? Yüksel Yıldırım Ateş Püskürdü 

Samsunspor Başkanı Yıldırım, "Samsunspor’un önü kesilirse açık ve net söylüyorum ben futboldan çekilirim takımı da aldığım yerde bırakırım. Sonra ne olur bilmiyorum" dedi. 

13 Mayıs 2020 Çarşamba 09:25
Ligler İptal Mi Edilecek? Yüksel Yıldırım Ateş Püskürdü 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor FK Başkanı Yüksel Yıldırım, korona virüsü salgını dolayısıyla ertelenen maçların yeniden oynanıp oynanmasıyla ilgili olarak kamuoyunda oluşan polemikler hakkında konuştu. Birçok senaryonun konuşulduğu polemik konusunda Başkan Yıldırım, Samsunspor'un önünün kesilmesi durumunda futboldan çekileceğini söyledi. 

AÇIK ARA LİDERİZ 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Büyük yatırımlar yapmış bir kulübün başkanı olarak emeklerimizin heba edilmesine kesinlikle müsade etmeyeceğiz. En yakın rakibine 10 puan fark atmış; açık ara şampiyonluğa yürüyen Samsunspor'un şampiyonluğunu kimse gözardı edemez, ettirmeyiz" dedi. 

TÜRK FUTBOLUNDA KARA BİR GÜN OLUR"

Samsunspor Başkanı Yıldırım, "Samsunspor’un önü kesilirse açık ve net söylüyorum ben futboldan çekilirim takımı da aldığım yerde bırakırım. Sonra ne olur bilmiyorum. Altyapıya 25 milyon liralık yatırım yapıyorum. Böyle bir yatırıma inanmış bir başkan olarak ve açık ara şampiyonluğa giden takımı böyle bir karar alıp ligi iptal ederlerse Türk futbolunda kara bir gün olur." diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ANTİ trabzon 2020-05-13 13:05:01

inadına SAMSUN karadenizin mega kentine şampiyonluk yakısacak az kaldı.

Avatar
Hatko 2020-05-13 12:48:55

Yıldırım bey sonuna kadar haklı, liğler kaldığı yerden en uygun tarih belirlenerek oynanmalı ve herkes hakkına razı olmalı başka türlü çok büyük bir haksızlık olur.

Avatar
Şenol Ay 2020-05-13 22:12:52

Ligler bu haliyle tescil edilmeli.4/3 ü zaten bitmiş.

Avatar
Adil Saka 2020-05-13 17:31:04

Yüksel Yıldırımı eleştirenler haksızlık yapıyor.Bırakırsa bu Ekonımik kırizde kimse almaz.Samsun nihayet çok doğru Başkanı buldu.Ligler mutlaka oynanmalı

Avatar
Mert 2020-05-13 10:45:24

Bıktık başkan senin tehditlerinden. Babanın hayrına yapmıyorsun yatırımları. Potansiyelin ileride kazanacağın paranın farkındasın ondan yapıyorsun bu yatırımları. Samsunluları tehdit etme işinden vazgeç. Bu takım amatörede gitse sevdamız bitmez. Yüksel Yıldırım gider başkası gelir.

Avatar
Avni 2020-05-13 10:50:38

Bşkn malesef Türk futbolunda bu durumların yaşanabildiğine alışıp mücadele etmeli., iyi hatırlarsınızki 80 li yıllarda Şampiyonluğa giderken futbol camiasının bizi içten yıkarak şampiyon olmamızı da engellemişlerdi..

Avatar
Mutlu Canata 2020-05-13 11:03:58

Olmaz olamaz boy sacmalik baskanim.

Avatar
Metin 2020-05-13 17:28:18

Başkanımız sonuna kadar haklı.Kim olsa çekilir doğru karar bu kadar masraf yap heba olsun gitsin.Ligler en uygun bir zamanda oynanmalı yeni sezon öncesi haftada 2 maç ile oynanıp bitirilmeli