banner388

Batu Kaplan teknik direktör konusunda konuştu;  BİZİ ŞAMPİYON YAPACAK BİR İSİMLE ANLAŞACAĞIZ

Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, "Takımın başına getireceğimiz hoca öncelikle bizi şampiyonluğa ulaştıracak kapisetede bir isim olmalı. Bilgi birikimi ve tecrübesiyle bizi bir üst lige taşıması gerekiyor. Biz bu konuda çalışmalar yapıyoruz" dedi. 

Batu Kaplan teknik direktör konusunda konuştu;  BİZİ ŞAMPİYON YAPACAK BİR İSİMLE ANLAŞACAĞIZ

Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, "Takımın başına getireceğimiz hoca öncelikle bizi şampiyonluğa ulaştıracak kapisetede bir isim olmalı. Bilgi birikimi ve tecrübesiyle bizi bir üst lige taşıması gerekiyor. Biz bu konuda çalışmalar yapıyoruz" dedi. 

26 Mayıs 2022 Perşembe 10:44
Batu Kaplan teknik direktör konusunda konuştu;   BİZİ ŞAMPİYON YAPACAK BİR İSİMLE ANLAŞACAĞIZ

Samsunspor Haber-Samsunspor'da teknik direktör bilmecesi devam ediyor. Ligin bitime 6 hafta kala Fuat Çapa ile yollarını ayırdıktan sonra sezonu Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar ile tamamlayan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör arayışları hala sonlandıralamadı. Bu konuda hata yapmamak adına ince eleyip sık dokuduklarını ifade eden Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, takımın başına getirmeyi düşündükleri teknik direktörün sıradan bir isim olmayacağını söyledi. Kaplan katıldığı bir televizyon programında sözleşme imzalayacakları teknik direktörü şu şekilde tanıttı; 

İKİ İSİMLE GÖRÜŞÜYORUZ 

"Takımın başına getireceğimiz hoca öncelikle bizi şampiyonluğa ulaştıracak kapisetede bir isim olmalı. Bilgi birikimi ve tecrübesiyle bizi bir üst lige taşıması gerekiyor. Biz bu konuda çalışmalar yapıyoruz. Oyuncu transferlerinde keza aynı; bu ligi bilen bu ligde oynamış Türk oyuncuların yanına yabancılarıda monte edip iyi bir kadro kurup önümüzdeki sezon Süper Lig'e çıkmak. Hedefimiz bu şekilde. Şunu da söylemeleyim ki sosyal medyada haberleştirilen hiç bir teknik direktörle anlaşmayacağız. Bizim görüştüğümüz 2 isim var. Başkanımız Yüksel Yıldırım, iki adaydan bir tanesinde karar verecek" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan 55 2022-05-26 11:29:59

Nerde tecrübesiz nerde boş adam var nerde çöp futbolcu var onları cımbızla çeker alır gelirsiniz. Bikere takımın süper lige çıkacağına önce siz inanın hersene aynı boş muhabbet. Takımın süper lig ile ilgili şampiyonlukla ilgili alakası olmadığı sizin ve başkanın hallerinizden belli. Hani diyorlarya görünen köy klavuz istemezmiş o hesap. Takılın siz elbet birgün SAMSUN SPOR umuz hak ettiği yerlere gelir inşAllah.

Avatar
...... 2022-05-26 12:47:51

Aklınız varsa gidin Ertuğrul Sağlam dan özür dileyin ve takımın başına getirin. Samsunsporu başka hiç kimse Süper lige taşıyamaz.

Avatar
55 2022-05-26 16:32:16

Yani şampiyon yapmiyacak biriyle demek istediniz.bu takım bu imkânlarla 4 yıldır süper lige cikamamis ise bu takımın başında yuksel bey gibi dünya çapında başarılı olmuş bir iş insanı olmasına rağmen bu sadece sportif başarısızlık değil siyasi ve ekonomik baskı gördüğü anlamına gelir geçmişte yaşananları herkes biliyor.bu şehirde bu siyasi ekenomik hegemonya kirilmadikca bu şehrin iki yakası bir araya gelmez kimse hayal kurmasını.

Avatar
samsunsporlu 2022-05-26 12:40:52

kampa gidincemi anlaşma olacak

Avatar
Uguroglu.. 2022-05-27 04:06:21

Neden Ömer Erdoğan olmasın ki..

Avatar
55Samsun55 2022-05-27 08:11:48

Boş vaatler boş mevzular

Avatar
Yusu uzun 2022-05-27 08:18:07

Aynı hikaye en iyi hocayı bulsanız harcarsınız
Yönetim taraftarı oyalıyor hocayıda oyuncular kamp yetiştiremesiniz parayı acımayın alt yapı çok iyi oyuncular var onlarla devam edelim
Yönetim başkan acele akıllı karar veriniz