banner388

Yönetim olağanüstü toplandı

Samsunspor yönetimi, sezon açılışında taraftarın tepkisi sonrasında olağanüstü toplanma kararı aldı.

Yönetim olağanüstü toplandı

Samsunspor yönetimi, sezon açılışında taraftarın tepkisi sonrasında olağanüstü toplanma kararı aldı.

30 Temmuz 2017 Pazar 09:48
Yönetim olağanüstü toplandı

Samsunspor Haber - Samsunspor yönetimi, sezon açılışında taraftarın tepkisi sonrasında olağanüstü toplanma kararı aldı. Kulüp Başkanı Erkurt Tutu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın konuşmalarını gerçekleştireceği anonsuyla başlayan taraftarın ıslıklı tepkisi daha sonra yuhalanmaya kadar devam etti. 


TUTU'NUN BAŞINA GELENLER 

Konuşmalarını büyük stres altında sonlandıran Tutu ve Yılmaz'ın maç boyunca hiç konuşmamaları dikkat çekti. Samsunspor yönetimi, 1-0 kazanılan Ankaragücü karşılaşması sonrasında Nuri Asan Tesisleri'nde acil toplanma kararı aldı. Tutu yönetiminin sezon açılışında yaşananları masaya yatıracağı ve sonucunda bir karar alacağı açıklandı. 


Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-07-30 13:10:12

Yusuf ziya yilmazin ne kulube bir damla yardimi olmamistir sadece işi şow insanla geride biraktiklariyla anilir samsunsporumuza bir faydasi yoktur ama oyle ama boyle bu yonetim elinden geleni yapiyor inş başaracagiz erkut baskanim siz uzulmeyin

Avatar
Ali Balbal 2017-07-30 15:54:58

Sayin belediye baskaninida bir istifaya davet etseniz hayirlisiyla Samsun u Samsun yapacak bir belediye bskanina ihtiyac var.O sahis yeteri kadar yonetimde kaldi vede misyonunu yamamladi genc dinamik Samsunu ilriye tasiyacak baskana ihtiyac var.

Avatar
nuhuta 2017-07-30 11:39:40

İktidar kindarı,ahlak ve inanç düşmanı,taraftar kılığına girmiş şahısların bilinen hareketleri.