banner388

Yardımlar Halep’e

Halep’te yaşananlara sessiz kalmadılar, bir yardımda onlar ulaştırdılar

Yardımlar Halep’e

Halep’te yaşananlara sessiz kalmadılar, bir yardımda onlar ulaştırdılar

07 Ocak 2017 Cumartesi 15:55
Yardımlar Halep’e

Son dönemlerde artan terör olayları duyarlı vatandaşları harekete geçiriyor. Bireysel ve kurumsal olarak yardım konusunda birlikte hareket etmekte başarılı olan Türk vatandaşlarından bir örnek daha Samsun’da yaşandı.

Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası, yardıma muhtaç insanlar için Halep'e bir tır yardım malzemesi gönderdi. Toplanan malzemeleri götürecek olan tırları şoförler dualarla yolcu etti. Bu uğurlama sırasında Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın ve Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler de yer aldı.


Gönderilen yardım malzemeleriyle ilgili açıklama yapan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyon Başkanı Fevzi Apaydın ‘’4-5 yıldır Suriye'de iç harp yaşanıyor. Sonunda bu harp Halep'e kadar geldi. Savaştan kaçan insanlar ülkemize sığınmaya geldiler. Hükümetimiz Suriyeli ve Iraklılara kucak açtı. Bazıları ülkemize sığındı bazıları da Türkiye'ye yakın yerlerde konuşlandı. Biz Türk milleti olarak hayırsever bir milletiz. Devletimizin yanı sıra diğer kuruluşların bu insanlara yardımları devam ediyor. Biz de Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak bünyemizde çalışan ticari araç şoförlerimizin aralarında topladıkları paralarla aldığımız ihtiyaç malzemelerini oraya gönderiyoruz. Bu yardımlarla biz Samsun'dan Halep'e gönül köprüsü kurduk. İnşallah bunun devamı gelecektir" dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
SamsunHaberYardımHalep
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.