banner388

SGK Samsun İl Müdürü’nden önemli uyarı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret eden SGK Samsun İl Müdürü Ünal Kaya önemli uyarıda bulundu.

SGK Samsun İl Müdürü’nden önemli uyarı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret eden SGK Samsun İl Müdürü Ünal Kaya önemli uyarıda bulundu.

24 Ekim 2017 Salı 12:57
SGK Samsun İl Müdürü’nden önemli uyarı

Samsun haber - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Samsun İl Müdürü Ünal Kaya, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Müdürü Kaya, önemli açıklamalarda bulundu.

“SON TARİH 26 ARALIK”

Yapılan desteğin 2017 yılında devam ettirildiğine dikkat çeken Kaya, “Buna ilave olarak asgari ücret desteğinden yararlanan işverenlerimizin 2016 yılı Aralık ve 2017 yılı Ocak-Şubat aylarına ait sigorta primlerinin ödenmesi ise kanun ile 2017 Ekim, Kasım ve Aralık aylarına ertelendi. İlimizde ertelenen 2016 Aralık ayı sigorta primleri 31 Ekim, 2017 Ocak ayı sigorta primleri 30 Kasım ve 2017 Şubat ayı sigorta primleri ise, 26 Aralık tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir” dedi.

ZAMANINDA ÖDEYİN

İlk ödeme tarihi süresinin uzatıldığını belirten Kaya, “2016 yılı Aralık ayına ait ertelenen sigorta primleri 2017 yılı Ekim ayı sonuna kadar ödenmesi gerekmektedir. Aynı zamanda yine 2017 yılı Ocak ayına ertelenen sigorta primleri bu yılın Kasım ayı sonuna kadar, 2017 yılı Şubat ayına ait ertelenen sigorta primleri de 26 Aralık 2017 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir. İşverenlerimizin; başta asgari ücret desteği olmak üzere beş puanlık sigorta prim indirimi, diğer sigorta prim teşviklerinden yararlanmaları, prim borçlarının bulunmaması sigorta primlerinin zamanında ödenmesine bağlıdır” diye konuştu.

MAHRUM KALMAYIN

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, “Üyelerimiz halihazırda yararlandıkları ve yararlanacakları asgari ücret desteği ve prim teşviklerinden mahrum kalmamaları adına ve elde ettikleri hakların devamı için prim ödemelerini zamanında ödemeleri çok önem taşımakta” dedi. 
 

Son Güncelleme: 24.10.2017 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.