banner388

Şehit eşinden Bakan Soylu'ya yürek dağlayan sözler

Samsun, şehidini son yolculuğuna uğurladı. Şehit Atakan Arslan'ın eşi Gözde Arslan, sözleriyle yürekleri dağladı.

Şehit eşinden Bakan Soylu'ya yürek dağlayan sözler

Samsun, şehidini son yolculuğuna uğurladı. Şehit Atakan Arslan'ın eşi Gözde Arslan, sözleriyle yürekleri dağladı.

31 Mayıs 2020 Pazar 14:23
Şehit eşinden Bakan Soylu'ya yürek dağlayan sözler

"HELALLEŞEMEDİK BİLE..."

 Diyarbakır'da şehit düşen polis memuru Atakan Arslan, memleketi Samsun’da son yolculuğuna uğurlandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin eşi Gözde Arslan’I tabut başında teselli etti.

Şehidin eşi Bakan Soylu’ya, “Çocuğum için sabrediyorum, helalleşemedik bile” dedi.


Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi'nde dün saat 15.00 sularında polis ekiplerinin durumundan şüphelenilen üç şahsa kimlik kontrolü yapmak istemesiyle şahıslardan birinin tabancayla ateş etmesi sonucu polis memuru Atakan Arslan şehit olmuştu. 31 yaşındaki Atakan Arslan'ın 2 yıldır Diyarbakır'da görev yaptığı, evli ve 3 yaşında bir kız çocuğu babası olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesi bugün ilk önce helallik alınmak üzere baba ocağına getirildi. İ

lkadım ilçesi Baruthane Mahallesi'ndeki babaevinin önünde şehit polis memuru için dua edildi ve helallik alındı. Şehidin cenazesi, alınan helalliğin ardından Çarşamba Rıvan Paşa Camii’ne getirildi. Şehidin cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. 


Şehit Atakan Arslan’ın cenazesi, öğle ezanının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Salıpazarı ilçesi Tepealtı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında defnedilmek üzere yola çıktı. Bakan Soylu, şehit Arslan'ın tabutunu omuzladı.

Cenaze törenine ayrıca Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ve vatandaşlar katıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gurbet 2020-05-31 16:27:57

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Allah ailesine sevenlerine sabır versin . ailesine baş sağlığı dilerim

Avatar
Elli5 2020-05-31 21:52:48

Allahu Teala geride kalanlara sabır versin inşallah.. En güzel makama ulaştı

Avatar
misafir 2020-06-01 08:47:06

Allah rahmet eylesin. Onu şehit edeni şimdi devletin hapishane adı altında ekmek su bedava ödüllendirilecek 3-5 sene sonra da af çıkar.

Avatar
adasdas 2020-06-01 12:28:47

luzumsuz gereksiz şaşalı herşeye para buluyorsunuz ama şu polislerimizin üstüne bir çelik yelek alamıyorsunuz, zorunlu hale getirmiyorsunuz, tişörtle görev ivşa ediyor, mademki risk var, ki bu sonda değil mantıklı olan buna önlem almakdır!!!

Avatar
Ertuğrul 2020-06-01 13:03:48

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Yakınlarının ve milletimizin başı sağ olsun.