banner388

Samsunlu Emel Kılıç tam 5 yıldır kayıp

Samsunlu kayıp Emel Kılıç'tan 7 Şubat 2012 tarihinden beri haber alınamıyor.

Samsunlu Emel Kılıç tam 5 yıldır kayıp

Samsunlu kayıp Emel Kılıç'tan 7 Şubat 2012 tarihinden beri haber alınamıyor.

13 Haziran 2017 Salı 13:14
Samsunlu Emel Kılıç tam 5 yıldır kayıp

Samsun haber - 12 Ocak 1964 tarihinde dünyaya gelen Samsunlu Emel Kılıç 7 Şubat 2012 tarihinde beri kayıp. 5 yılı aşkın süredir kayıp olan kadından bu zamana kadar hiç bir şekilde haber alınamadı. Kaybolmadan önce Samsun'un İlkadım ilçesi Yaşar Doğu Mahallesi'nde yaladığı öğrenilen 3 çocuk annesi kadının kaybolmadan önce eşiyle ayrılma kararı aldı. 


Emel Kılıç'ın duruşmaya 3 gün kala kaybolduğu öğrenildi. 2016 tarihinde dosyayı gündeme yaşıyan Müge Anlı canlı yayından Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne seslenerek olayı üzerine gidilmesini rica etti.

8 Şubat 2017 tarihinde Emel Kılıç'ın kaybolmasından tam 5 yıl geçmesinin ardından Müge Anlı bir açıklama yaptı. Müge Anlı, "Emel Kılıç 7 Şubat 2012’den bu yana ortalıkta yok. Dün 5 yıl oldu. Tam 5 yıldır ortada yok. Ben müneccim değilim. Biliyorum ki o günde bu kadın öldürüldü. Bugünde biliyorum bu kadın öldürüldü. Çocuklarıyla bir hayat kurmak istiyor. Kendisi de para kazanıyor. Bu kadın o gün kayboldu dedik. Birisi aradı ben onu parkta gördüm. Hemen beyefendi bağlandı. Bunlar esnaf. Gitmiş ayırmaya kalkmış. Adam demiş namus meselem karışamazsın. Esnaf hanım şu taksiye bindiler dedi. Taksici dedi ki hayır bindirmedim. Sonra değiştirdi ifadesini. 5 yıldır bu vicdan azabıyla nasıl yaşıyorsunuz. İnşallah vesile olur. Aile gibiyiz artık. İl Emniyet Müdürümüz bu dosyayı yeniden açarsa mutlu oluruz. Yeter ki insanlar görevler bu dosyayı okusunlar. 3 gün içinde sonuca ulaşacağına inanıyorum. Bizim görevimiz gazeteci olarak kamu görevlilerine bu olayları hatırlatmak. Bu dosya başka bir gözle ele alındığında kolay bir şekilde çözüme kavuşacaktır. Bunu istiyorum. Emel Kılıç bir çok kadına örnek oldu" dedi.

Haber Merkezi

Son Güncelleme: 13.06.2017 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Derya 2023-10-30 20:42:10

Yazık kimse dosyaya bakmıyor kadın na Yazık oysa ne olduğu ve kimin parmağının olduğu da apaçık belli