banner388

Samsun'un çile yolu

Samsun Çarşamba Karayolu, yol çalışmaları nedeniyle adeta çile yolu haline geldi. Geçen yıl olimpiyatlar öncesinde tamamlanarak hizmete açılan yol, 1 yıllık süreçte 4. kez bakıma alındı. Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Samsun'un çile yolu

Samsun Çarşamba Karayolu, yol çalışmaları nedeniyle adeta çile yolu haline geldi. Geçen yıl olimpiyatlar öncesinde tamamlanarak hizmete açılan yol, 1 yıllık süreçte 4. kez bakıma alındı. Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

27 Temmuz 2018 Cuma 09:42

Samsun Çarşamba karayolundaki çalışmalar yaklaşık 1 yıldır tamamlanamadı. Geçtiğimiz yıl Samsun'da düzenlenen 2017 Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları nedeniyle alelacele tamamlanmaya çalışılarak hizmete sokulan karayolunda aylardır bitmeyen çalışmalar sürücülere zor anlar yaşatıyor.

SAMSUNHABER.COM'A AÇIKLAMALAR

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı yapılan çalışmalar ile ilgili olarak görevlilere sorular yöneltti. Mehmet Yazıcı, geçtiğimiz yıl yolun tamamlanarak hizmete açılmasına rağmen aylardır neden çalışmaların devam ettiğini sordu.

Çalışanlar, yürütülen çalışmalar ile ilgili olarak, "Yolun bazı noktalarında çökmeler meydana geldi. Özellikle köprülerin ayaklarının bulunduğu bölgelerde sorunlar var. Yapılacak asfalt çalışmaları ile birlikte sorunlar giderilmeye çalışılıyor. Bir sorun çıkmazsa 3-4 günlük süreçte çalışmaları tamamlamayı planlıyoruz. Vatandaşların biraz daha sabır göstermesi gerekiyor" açıklamalarında bulundu.

AYNI YOL 4. KEZ YAPILIYOR

Olimpiyatlar öncesinde tamamlandığı açıklanarak hizmete açılan yolda 1 yıllık süreçte 4. kez çalışma yapılıyor. Sürücüler ise çalışmalar nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığına tepki gösterdi.

Son Güncelleme: 27.07.2018 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BLACKPEPPER 2018-07-27 10:03:47

Aceleye getirilerek yapılan işlerin sonuçları bunlar.Uzun yıllardır sanayide çalışan biri olarak ,sorumlularını artık Allaha havale ettik.Bir işkence bu yollar.Dua etsinler o yollar üzerinde araç varken çökmedi.Yoksa .Ne yoksa ya ölen ölürdü sorumlular yine kurtulurdu.Burası Türkiye.Nedense artık hiç bir şeye ŞAŞIRMIYORUZ TOPLUM OLARAK.ÇÜNKÜ BİZ HAKEDİYORUZ

Avatar
Emre KAYA 2018-07-27 09:53:09

Sabah ayrı çile akşam ayrı bir çile kimler rant peşinde ise Allah belalarını versin...

Avatar
Ferit Belediyeevleri 2018-07-27 10:23:38

2011 yılından bu yana bu yol bitmedi.....

Avatar
a 2018-07-27 10:29:04

Yol yapıyorlar ne istiyorsunuz başka(!)Ama aynı yolları sürekli yapboz gibi yapıyorlar.yazık cebimizden çıkan paralara

Avatar
yüksel 2018-07-27 10:29:31

milleti kazıklamanın bir yoluda bu bu yol çarşamba samsun yolu devamlı çalışma tadilat bakım bitmez çünki adamlar metre kare başı para alıyor devletten neden bitsinki

Avatar
Murat A. 2018-07-27 11:34:27

sanayinin arkasında bulunan stabilize sahil yolunu asfalt yapıp sadece kamyonlara versinler.zaten lovelet ten sonra köprünün üstünden çevre yoluna bağlanıyor.ordan gidip dönsünler..ana yolu küçük araçlar kullansın.bu şekilde çözülür bu çile.her gün işe eziyetle gitmekten sıkıldık.istanbul trafiğini geçti sabahları ve akşam 5 iş çıkışı.atakumdan-kutlukent sabah gidiş akşam dönüş 1 saati geçer oldu.acil çözüm..

Avatar
Akif 2018-07-27 10:22:11

Sadece orasını 2 şeritli cevre yolu kamyonlar tarafından gasp edilmiş durumda geçerken hatim indiriyoruz carpmayalim diye

Avatar
kerim 2018-07-27 11:26:24

Çarşamba-Tekkeköy arasında var olup, dubalarla yolu tek şerite indiren ve trafiği kilometrelece tıkayan ama hiç bir görevlinin bulunmadığı polis kontrol noktası ayrı bir garebet ve işkence.