banner388

Samsun'u karıştıran fotoğraflar

Samsun'da bir et firmasından çekildiği öne sürülen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar şoke etti.

Samsun'u karıştıran fotoğraflar

Samsun'da bir et firmasından çekildiği öne sürülen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar şoke etti.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 15:08
Samsun'u karıştıran fotoğraflar

Samsun Haber - Samsun'da bir et firmasından çekildiği öne sürülen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, 'Yediğimiz etler acaba ne kadar sağlıklı' sorusunu da beraberinde getirdi. İddialar korkunç! Fotoğraflardaki bu iltihaplı etlerin piyasa sürüldüğü iddia edilmekte. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu fotoğrafların Samsun'da bir et firmasının deposundan çekildiği iddia ediliyor. Hastalıklı ve iltihaplı bu etlerin piyasa sürüldüğü iddia edilmekte. Bu fotoğrafların hangi firmaya ait olduğu ise merak konusu. 

Konu hakkında görüştüğümüz Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, şunları söyledi: "İltihaplı ve hastalıklı et bizim kasap esnafımızda olmaz. Böyle bir durum eğer gerçekten yaşandıysa bunun en büyük nedeni ilimizde mezbahanenin olmamasıdır. Mezbahane olmadığı için Diyarbakır, Kayseri, Balıkesir gibi illerden etler geliyor. Sürekli denetlemeler yapılıyor. Dışarıdan gelen etlerde sorun olabilir biz kasaplar olarak asla kabul etmeyiz. Samsun'da 100-120 arası kasap üyemiz var. Eğer kasaplardan da böyle bir durum çıkarsa gerekli işlemleri biz de uygularız. Gerekirse işletmesi kapatılır" 

 İşte büyük yankı uyandıran o fotoğraflar:

Son Güncelleme: 09.05.2017 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Enver 2017-05-08 16:10:32

Firmanın kim olduğunu bilmek istiyorum

Avatar
Umay avsar 2017-05-09 18:02:54

Isim verin isim nerden ne yedigimizi bilelim iyhhhh herseyin curugunu iltihaplisini biz yiyoruz

Avatar
Ümit 2017-05-09 19:08:36

İsim neden vermiyorsunuz

Avatar
Yusuf 2017-05-10 19:27:33

Gidip kafalarını koparacan o firma sahiplerinin

Avatar
Metin 2017-05-15 20:41:15

Başkan senin dediğin asma kabağı o da mayıs ayında olur sen hiç başkan olarak et balık kurumu na gittin mi orada neler oluyor müşteriye hazır kıyma veriliyor neden kıymanın içinde ne olduğunu biliniyor mu sen tabi esnafı savunacaksın onlar sana oy veriyor