banner388

Samsun ilçelerinde ulaşım sorunları konuşuldu

Samsun ilçelerinden, Havza ve Asarcık’ta gerçekleştirilen toplantılarda ulaşım sorunları masaya yatırılarak konuşuldu.

Samsun ilçelerinde ulaşım sorunları konuşuldu

Samsun ilçelerinden, Havza ve Asarcık’ta gerçekleştirilen toplantılarda ulaşım sorunları masaya yatırılarak konuşuldu.

20 Eylül 2017 Çarşamba 12:45
Samsun ilçelerinde ulaşım sorunları konuşuldu

Havza ve Asarcık’ta yapılan toplantılar, Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı öncülüğünde gerçekleşen toplantılarda ulaşım aktörleri ile bir araya geldi.

İlk olarak, Havza’da gerçekleşen toplantıda ilçe ve çevresinde  toplu taşıma hizmeti sunan vatandaşların sorunları dinlenmesi amacı ile toplantıya, Havza Belediyesi Şube Müdürleri, Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şoförler Odası, kooperatifler, derneklerin başkan ve üyeleri katıldı.

Havza’da gerçekleşen toplantının ardından heyet Asarcık’ta da ulaşım hizmeti  veren unsurlar ile bir araya geldi. Asarcık’ta gerçekleşen toplantıya, Asarcık Belediyesi Şube Müdürleri, Asarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şoförler Odası ve Dernek başkanları katıldı.

“Vezirköprü’den Terme’ye, 13 ilçeyi teker teker gezdik”

Gerçekleşen bu toplantıların ardından, tüm ilçeler gezilerek ziyater edildi ve  ulaşım unsurları ile bir araya gelindi. Vezirköprü’den Terme’ye, 13 ilçeyi teker teker gezdiklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı Kadir Gürkan, "Ulaşım konusunda Samsun Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde halkımıza toplu taşımacılık ve ulaşım hizmeti veren aktörleri bulundukları yerde ziyaret ederek sorun ve önerilerini yerinde dinlemeye başlamıştık yaptığımız Havza ve Asarcık ziyaretleri ile Vezirköprü’den Terme’ye, 13 ilçeyi teker teker gezerek ulaşım aktörleri ve kamu kurumlarının bir arada olduğu sadece ulaşımın konuşulduğu toplantılar düzenledik. Bu toplantılarımızda genel olarak gittiğimiz ilçelerde kamu kurumları ve ulaşım aktörlerinin sorun ve önerilerini dinledik ve yapacağımız çalışmalar ile bu sorunları uzun vadeli kalıcı olacak şekilde çözümlemek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.