banner388

Samsun genelinde elektrik kesintisi yaşanacak

10 Ağustos perşembe günü Samsun'da pek çok ilçede bakım ve onarım nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacak. İşte elektrik verilemeyecek bölgeler...

Samsun genelinde elektrik kesintisi yaşanacak

10 Ağustos perşembe günü Samsun'da pek çok ilçede bakım ve onarım nedeniyle planlı elektrik kesintisi yapılacak. İşte elektrik verilemeyecek bölgeler...

09 Ağustos 2017 Çarşamba 17:39
Samsun genelinde elektrik kesintisi yaşanacak

Samsun Haber - Samsun'da 10 Ağustos perşembe günü pek çok ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yapılacak kesintilerinin listesi ve kesinti saatleri de belli oldu.


İŞTE 10 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ KESİNTİ YAŞANACAK BÖLGELER


TERME İLÇESİ

Cumhuriyet Mahallesinin bir bölümüne saat 09:00 - 12:00 arasında, Çardak, Akbucak, köybucağı ve kuşçulu mahallelerinde saat 08:30 - 16:00 arasında, Kozluk Mahallesi, Bafracalı Mahallesi ve Sukuyuları hattında ise saat 09:00 - 18:00 saatleri arasında elektrik olmayacak.

TEKKEKÖY İLÇESİ

Akbaşlar, Aşağıçinik, Balcalı, Başköy, Beyoğlu, Büyüklü, Çayırçökek, Çayleyi, Çınaralan, Çimenli, Erenköy, Gökçe, Gökçedere, Gölceğiz, Güzelyurt, Hamzalı, Kababürük, Kahyalı, Karaoğlan, Yukarıçinik, Karaperçin, Kargılı, Karışlar, Kışla, Kibarlar, Köprübaşı, Ovabaşı, Sarıyurt, Seymenler, Sıtmasuyu, Yağbasan, Yavuzlar, Yaylageriş, Yazılaryeni, Büyüklü, Yenidoğan, Yeniköy, Yeşilalan, Yeşildere, Yeşilyurt, Zafer mahallelerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle saat 09:00 - 16:00 arasında, Eğercili, Irmaksırtı ve Kababürük mahallerinde saat 08:30 - 18:00 arasında elektrik olmayacak.


İLKADIM İLÇESİ

Derebahçe Mahallesi ve Kışla mahallesi bir kısmına saat 09:00 - 16:30 arasında elektrik verilemeyecek.


ATAKUM İLÇESİ

Mimarsinan Mahallesi bir kısmına ve Körfez Mahallesi bir kısmına saat 09:00 - 16:30 arasında elektrik olmayacak.


Saat 07:30-19:00 arasında ise Samsun ili Bafra ilçesinde Tesis Çalışması yapılacağından Selemelik, Burunca, Kolay, Karakütük, Elalan, Şahinkaya, Akalan, Tepebaşı, Sarpın, Asar, Kapıkaya, İnözü Koşaca, Kuzualan, Esençay, Meşeli Türkmenler, Başaran ve Kasnakcı Mermer Sacalan Mahallelerine elektrik verilemeyecektir.


ÇARŞAMBA İLÇESİ

Kiviçiftliği, Kumköy, Orduköy, Kumtepe, Durusu, Karakaya, Akkuzu mahallelerine saat 08:30 - 18:00 arasında elektrik verilemeyecek. Ayrıca, 09:00 ila 18:00 saatleri arasında, Samsun İli Asarcık ilçesi Dağcılar kök den enerjisini alan Gülveren enerji nakil hattında orman kesim çalışması yapılacağından dolayı belirtilen tarih ve saat aralığında Dağcılar Mahallesi,Gülveren Mahallesi,Gülveren Zurnacılar Mahallesi,Gülveren Kaya oğlu Mahallesi,Yeşilce Mahallesi,Yarımca Mahallesi,Ayvacık İlçesi Gariboğlu Mahallesi ve Çarşamba ilçesi Konukluk Mahallelerine enerji verilemeyecektir.


BAFRA İLÇESİ

Selemelik, Burunca, Kolay, Karakütük, Elalan, Şahinkaya, Akalan, Tepebaşı, Sarpın, Asar, Kapıkaya, İnözü Koşaca, Kuzualan, Esençay, Meşeli Türkmenler, Başaran, kozağzı, Türkköyü, İlyaslı kuşluğan terzili kamberli Ortadurak Hacıoğlu ve Kasnakcı Mermer Sacalan Mahallelerine saat 08:00 - 15:00 arasında elektrik verilemeyecek.


Samsun ili Alaçam ilçesinde 09:00-17:00 saatleri arası Kızlan Grup ENH altında ağaç kesimi çalışması yapılacağından,Alaçam ilçesi Kapaklı mah,Kızlan mah,Vicikler mah,Alidedebölmesi mah,Tepebölmesi mah,Aşağı ısırgnlı mah,Terskırık mah,Gökçeağaçoymağı mah,Kalıkdemirci mah,Kalıkkaraçukur mah,Yukarı ısırganlı mah,Gülkaya mah,Pelitbükü sekecek mah,Pelitbükü Karacak mah,Gümüşova mahallesinde ve Bafra İlçesine ait Bengü mah,Başkaya ve Belce mahallelerinde enerji kesintisi olacak.


08:30-17:00 saatleri arasında Samsun ili Bafra ilçesinde Alpaslan Mahallesinde Tesis Çalışması yapılacağından Alparslan Mahallesi Kanal, Nehir sokak, Ebu feyz Elçibey Caddesi ve Çiftlik Sokaklara elektrik verilemeyecektir.


08:30-17:00 saatleri arasında Samsun ili Bafra ilçesinde Doğanca Mahallesinde Tesis Çalışması yapılacağından Doğanca Mahallesi Düden Sokağa, Bucak Mevkiine elektrik verilemeyecektir.


08:30-18:00 saatleri arasında Samsun ili Bafra ilçesinde Tesis Çalışması (OSOS) yapılacağından İshaklı ve Altınyaprak mahallelerine elektrik verilemeyecektir.


08:30-18:00 saatleri arasında Samsun ili Bafra ilçesinde Eynegazi Mahallesinde Bakım-Onarım Çalışması yapılacağından Eynegazi, Yiğitalan, İğdir Mahallelerine ve Kamberli Mahallesinin bir kısmına elektrik verilemeyecektir.


VEZİRKÖPRÜ İLÇESİ

09:00-18:00 saatleri arasında Samsun ili Vezirköprü ilçesi trafo merkezi su pompası fideri çıkışında bakım çalışması yapılacağından dolayı elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu kesintiden dolayı Karacaören,Çekmeden,Hacılı,Çal ve Yörükçal Mahallelerine elektrik verilemeyecektir.


ALAÇAM İLÇESİ

08:30-18:00 saatleri arasında Samsun ili Bafra ilçesinde Sahilken ve Emenli Mahallelerinde bakım-onarım çalışması yapılacağından Emenli Mahallesi Karaboğaz Mevkiine, Sahilkent Mahallesine, Alaçam İlçesi Habilli Köyü Kumca Mevkiine elektrik verilemeyecek. Ayrıca Habilli mah.Ayaşlar mevkii ve merkez mahalle ve Kanal boyu mevkiinde de saat 08:00 - 18:00 arasında elektrik olmayacak.


CANİK İLÇESİ

Başalan, Pazaryeri, Göbükler, Hacınaibli, İmamlar, Ambarpınar Mahallelerinin bir kısmına saat 08:30 - 17:30 arasında elektrikler olmayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
LÜTFEN İNSAF EDİN 2017-08-09 21:58:46

BU SICAKTA O KADAR SÜRE ELEKTİRİĞİ KESERSEN DOLAPTAKİ GIDALARI BOZARSIN

Avatar
sasa 2017-08-09 19:43:20

bunların senelerdir bakımları bitmiyor milleti soyuyorsunuz Allah belanızı versin

Avatar
cengiz 2017-08-09 23:21:44

bu sıcakta kaç saat kesinti bu bu mu hizmet kesinti dediğin 1 saat olur biter tüm ekipler bir bölgede çalışır zamanla yarışır tüm şehir kesinti apılmaz yazık kınıyorum