banner388

Samsun'da terör operasyonu: 10 yabancıya gözaltı 

Samsun'da düzenlenen DEAŞ operasyonunda yabancı uyruklu 10 kişi gözaltına alındı. 

Samsun'da terör operasyonu: 10 yabancıya gözaltı 

Samsun'da düzenlenen DEAŞ operasyonunda yabancı uyruklu 10 kişi gözaltına alındı. 

12 Haziran 2020 Cuma 10:38
Samsun'da terör operasyonu: 10 yabancıya gözaltı 

Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda yabancı uyruklu 10 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ'ın eylem ve faaliyetlerinin tespitine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamasında İstihbarat Şube Müdürlüğü ile yapılan koordineli çalışmalar sonucunda Irak’ta bulundukları dönemlerde DEAŞ içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen ve Samsun'da ikametleri bulunan Irak uyruklu 10 şahsa yönelik bu sabah eş zamanlı operasyon düzenledi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri ile koordineli olarak İlkadım ilçesinde bulunan 10 farklı adreste saat 06.00 sıralarında gerçekleştirilen operasyonda yabancı uyruklu 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyale incelenmek üzere el konuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ero 2020-06-12 11:09:08

yabancı uyruklu dediği suriler

Avatar
Turan 2020-06-12 12:34:47

Hale bak, Samsunda Suriyelilerin 3 katı Iraklı var yahu hadi suriye karışık dediler memlekete soktular da bu Irakta uzun zamandır ciddi hiçbir karışıklık yok bunlar niye memlekete alınıyor. Yalnız bizim emlakçılar vatandaşlar da ayrı kabahatli bunlardan 3 kuruş fazla alacağız evleri dükkanları verdiler onlar da aradılar Iraktakileri gelin Samsunun milleti paraya bakıyor dediler ordakileri de çağırdılar Samsuna...Yani kısaca başımızdaki yöneticilerimiz ve bizim kendi vatandaşımız el birliği ile Samsunun içine ettiler tebrik ederiz...