banner388

Sakarya'dan lider olarak döneceğiz

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, hedeflerinin ligi lider bitirmek olduğunu ve bunun için Sakaryaspor maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

Sakarya'dan lider olarak döneceğiz

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, hedeflerinin ligi lider bitirmek olduğunu ve bunun için Sakaryaspor maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

12 Aralık 2018 Çarşamba 11:14
Sakarya'dan lider olarak döneceğiz

Hafta sonu deplasmanda Sakaryaspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, “Sakaryaspor ile zor bir karşılaşma oynayacağız. Şuanda lider konumundaki bir takımla oynayacağız. Çok iyi hazırlanıyoruz. Bizim hedefimiz şampiyonluk ama ilk yarı hedefimiz ise ligi lider bitirebilmek. Bu isteğimizi ve arzumuzu gerçekleştirmek için deplasmandan galibiyet ile ayrılmamız gerekiyor. Sakaryaspor ile Sakarya’da oynamak kolay değil. İnanılmaz bir çıkış yaptılar. Çok da iyi gidiyorlar ama biz bunu sonlandırmak istiyoruz. Kendi adımıza şampiyon olmak istiyorsak mutlaka ve mutlaka galip gelmemiz gereken maçlardan bir tanesi. Kazananın avantaj kazanacağı, kaybedenin ise avantaj kaybedeceği bir maç olacak. Şampiyonlar ilk devre belli olmuyor, ikinci devre belli oluyor. Biz hedefimize ulaşmak için bu maçı kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz” diye konuştu.

OYUNCULARIMA GÜVENİM TAM 

Takımına çok güvendiğini ifade eden Taner Taşkın, “Ben hiçbir takımı küçümsemiyorum. Her takım saygıyı hak ediyor. İyi ve git gide oturan bir takımımız var. Kendi takımıma olan güvenimi de her seferinde vurgulamak zorundayım. Çünkü bu çocuklarla çalışan ve çalıştıran benim. Yenilmezliği şuanda deplasmanda başarabildik. Özellikle ikinci devre iç sahada yenilmeyen bir Yılport Samsunspor yaşatmak istiyoruz. Bunun için de bize zaman lazımdı. İlk devre bize hazırlık gibi geçti. Bu hazırlık döneminde biz toplayabildiğimiz en yüksek puanları toplamamız gerekiyordu. Çünkü sıfırdan kurulan bir takımın bu kadar puan toplaması ve olgun oynamaya başlaması kolay değildi. İstediğimiz puana da bu hafta alacağımız galibiyetle inşallah ulaşacağız. Buraya kadar da bana göre çok az hasarla geldik. Ben takımıma çok güveniyorum. Deplasmanda, içeride her takımı yenebilecek gücü olduğunu biliyorum. Zaman zaman istemediğimiz, oyuncuların da gününde olmadığı günler oluyor. İnşallah ikinci devre çok daha farklı ve oturmuş bir takım olacak” şeklinde konuştu.

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Sakarya’da galip gelmek için her şeyi yapacaklarını belirten Taner Taşkın, “Biz maçı saat 19.00’a aldık. Bizden istek ve talepleri oldu. Normalde biz buna izin vermeseydik bu gerçekleşmezdi. Sakaryaspor oynadıkları maçları kendi yerel televizyonunda veriyorlardı. Bizde burada kendi yerel televizyonumuzda canlı olarak veriyorduk. 2 güzide takım bu lige yakışmıyor. Samsunspor’un da Sakaryaspor’un da sadece bulundukları şehirlerde taraftarları yok. Türkiye’nin hatta Avrupa’nın her yerinde Samsunlu ve Sakaryalı var. Biz bunları maç izlemekten mahrum ediyoruz. Bu maçın canlı verilmesi için buradan rica ediyorum. İzin versinler ki maç görsel şölen haline gelsin. Taraftarlara da buradan seslenmek istiyorum. Sakaryaspor maçında netice ne olursa olsun, sonuç ne olursa olsun, sahada galibiyet adına her şeyine ortaya koyan, bütün doğruları ortaya yansıtan Samsunspor için canını dişine takan bir oyuncu topluluğu görecekler. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Onun için var gücümüzle mücadele edeceğiz. 90 dakika boyunca taraftarımız bizi desteklesin” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun 2018-12-12 11:26:57

sakaryadan güçlüyüz ve yeneceğiz inşAllah. bu ligde şampiyonluk bize yakışır. şampiyon olmak içinde kazanmak şarttır. oynayın kazanın gelin.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-12-12 18:27:44

Taner hocam sen ve futbolcular inandiktan sonra zaten gerisi gelir.
Biz kazanacağız.