banner388

Parkomatlar, otoparklara dahil ediliyor!

Bugün toplanan mecliste konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şehre yeni yapılacak otoparklarla birlikte Parkomat firmasını da sisteme dahil ederek kendi kendini finanse eden bir sisteme doğru ilerleyeceklerini söyledi.

Parkomatlar, otoparklara dahil ediliyor!

Bugün toplanan mecliste konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şehre yeni yapılacak otoparklarla birlikte Parkomat firmasını da sisteme dahil ederek kendi kendini finanse eden bir sisteme doğru ilerleyeceklerini söyledi.

11 Aralık 2019 Çarşamba 22:27
Parkomatlar, otoparklara dahil ediliyor!

Otopark yapma konusunda Canik bölgesinde iki tane bölge tespit ettiklerini belirten Mustafa Demir; “Canik’te 2 tane alan belirledik. Bu alanları kamulaştırıp, yıkacağız ve yerine otopark yapacağız. Üzerine bina yapmayacağız. Adım adım tespit ettiğimiz yerlerde, Samsun’un otopark ihtiyacını tamamlayana kadar bu çalışmaları devam ettireceğiz" dedi.

Otoparklar otomatik asansör sistemli olacak

İlkadım Belediyesi eski hizmet binasının olduğu alan ile ilgili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ile görüştüklerini söyleyen Demir; "Burada da bir otopark çalışması yapmak üzere gerekli adımları inşallah atacağız. Bu otoparkları otomatik asansör sistemiyle, dikey ve yatay asansör sistemiyle yapacağız. Otoparklarımızın işletme maliyeti çok düşük ve geri dönüşte kaybı herhangi bir şekilde söz konusu değildir. Ancak yatırım maliyetinde de bir yükseklik söz konusu" diye konuştu.

"Parkomatları da dahil edeceğiz"

Otopark noktasında bu yatırımları yaptıktan sonra Parkomat firmasını da dahil edeceklerini belirten Demir; "Parkomat firması ile yapılan sözleşmemiz 2020 yılında bitmiş olacak ve o firmayı da bu sisteme dahil edeceğiz. Bu yapılan otoparklardan belediyemizin çok ciddi anlamda bir gelir kalemine kavuşacak. Sistem öyle olacak ki, kendi kendini finanse eden bir sisteme doğru ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 11.12.2019 22:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
demek istiyorki 2019-12-11 23:43:30

kamusal alana (yani sizin arsanıza) katlı otopark yapacağız (sizin verdiğiniz vergilerle) ve buraya parkomat (parktek adlı (özel bir firma))’ya vereceğiz ve o da siz park ettikçe sizden para toplayacak. yani arsa sizin otoparkı yapacak para sizin ama o otoparkı kullandıkça bir firma sizden para alacak

Avatar
Vatandaş 2019-12-12 09:07:57

Allah sizi bildiği gibi yapsın, bu millet size oy verdi ellerimiz kırılsın bir kerede millet yararına birşey yapın bize müstahak

Avatar
Burak 2019-12-12 10:08:56

İstemiyoruz arkadaş açmayın açacaksanız PARASINI Bizim kasamız olan belediyeden değil sorduklarınızdan alınız kapansın diyen de onlardı!!!!!!!!!!!!!!

Avatar
doğru dedin 2019-12-12 10:04:32

demek istiyorki arrkadaş doğru demiş... bende diyorum ki BU yaptığınız reva dır reva devam edin durmadan bidahakine oy yerine alacağınız şeyi siz tahmin ediniz efendim.

Avatar
Hakan 2019-12-12 08:29:14

Köyün agası diyor ki torpak bizim...

Avatar
kazıkcı.. 2019-12-12 11:06:59

yusuf ziya yılmazın milletin k...na soktuğu ve yarımm kalan parktek kazığını çakmaya , sn belediye başkanımız devam etmektedir hayırlı olsun

Avatar
samsunlu 2019-12-12 11:22:36

o kadar çok dert etmişseler bu park sorunu nu öncelikle otoparksız bina yaptırmasınlar, yapanlara ruhsat vermesinler. yapmayı planladıkları da başkalarına peşkeş çekmek yerine kendileri yapıp vatandaşa nefes aldırsınlar da görelim belediyecilik nasıl olurmuş.

Avatar
Ömer 2019-12-12 11:51:34

Seçimden önce verilen vaatler arasında parkomatın kaldırılacağı vardı söz tutmayı geçtim daha çok y er verilecek dememkki