banner388

Fındık Üreticisi 'Hayır' Diyecek

CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, fındık üreticisinin referandumda çoğunlukla 'Hayır' diyeceğini belirti.

Fındık Üreticisi 'Hayır' Diyecek

CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, fındık üreticisinin referandumda çoğunlukla 'Hayır' diyeceğini belirti.

26 Ocak 2017 Perşembe 15:31
Fındık Üreticisi 'Hayır' Diyecek
Samsun Haber - Salıpazarı Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy'u makamında ağırlayan CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, " Salıpazarı, fındık kenti. Bir tarım kenti. Üretici, emeğinin hakkını alıyor mu diye bakıyoruz, üzülüyoruz. Çiftçi, çabalıyor, uğraşıyor ama ürettiği, kendisinden başka herkesi zengin ediyor. Ülkede yanlış bir tarım politikası var ve bu yanlış politikanın bir kurbanı da Salıpazarı köylüsüdür. Salıpazarı köylüsü, üretici hakkını kullanmalı ve bir takım güç odaklarına teslim olmamalıdır." dedi.

Fındık üreticisinin alabileceği en büyük desteğinin Ziraat Odaları tarafından sağlanan finansal destek olduğunu söyleyen Tufan Akcagöz, "Fındık üreticisinin gözü borsada. Fındığım acaba bu sene kaç para edecek diye bakıyor. Acaba bu yıl emeğimin karşılığını alabilecek miyim diye düşünüyor. Bu endişenin ortadan kalkması için, fındık üreticisinin, hakkı yenildiğinde, masaya yumruğunu vuracak güce sahip olması gerekiyor. Bunun için örgütlü bir Üretici birliği olmalı ama bunun karşısında olanlar önce bu birlikleri yok ediyor, etkisizleştiriyor. " dedi. 

'Çile çeken dur diyecek'

Fındık üreticisinin referandumda çoğunlukla hayır diyeceğini belirten Akcagöz, " Doğru karar. Çile çeken dur diyecek ki, yöneticiler de kendisine çekidüzen versin. Bu Anayasa değişikliği, kimsenin derdine derman değil." diye konuştu. 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
meçhul 2017-01-26 16:04:58

Bizim yerimize nasıl karar veriyorsun da Hayır diyecek diyorsun?
Yıllarca hükümet'in yerinde gözleriniz var.Zamanında halkın gönlünü fet etseydiniz gözünüzün olduğu iktidarda otururdunuz.Dürüst olup ta halka gitmeye bile karşı çıktız. Tabiki ''EVET'' diyeceğiz.

Avatar
Misafir 2017-01-26 22:17:35

Fındığa kimlerin para ettirmediğini bizde anlayabiliyoruz tabiki inadına evet diyeceğim

Avatar
Misafir 2017-01-26 22:32:43

Başkanlık sisteminin neresi kötü ben söylim 2(iki) partili sistem gelecek p barajı geçemeyeceklerini bildikleri için onların derdi oturdukları koltuk,makam onun için kocaman EVET

Avatar
manam61 2017-01-27 11:21:42

ne biliyorsunki hayır diyeceklerını bılıyorsun senınke sadece avuntu saltanat bıtıyor onun için dövünüyorlar

Avatar
midafir 2017-01-31 12:24:28

Bende finfik ureticidiyim ama findikla bu isin alakasi yok cunku bu ulke meselesidir.hayircilarin kim olduguna bakarsaniz isi daha net anlayabilirsiniz......ne kadar ulke dusmani varsa hayir diyor o yuzden evet

Avatar
Mehmet ozkan 2017-01-31 22:31:35

Fındığı depolarda saklayalım fındık para etmedi borçlular hemen bozuyor kazanamıyoruzz az dayanın erken satmayın 15deolur20de

Avatar
asi 2017-03-03 11:11:20

fındığı oltan ferrero ortaklığına teslim edenler ve taban fiyat uygulamayanlar ne diyeceğimizi görecekler. elbette gönlümüz evetten yana ama karadenizlinin derdine kulak tıkayana karedenizlinin cevabı evet olmayacak.