banner388

Tüm projeler askıya alındı! İşte Gülsan’da son durum…

Gülsan Sanayi Sitesi’nin son durumu ile ilgili Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Şu anda Gülsan Sanayi Sitesinde çalışmalar devam ediyor. Biz esnafın mağdur olmasına izin vermeyiz” dedi.

Tüm projeler askıya alındı! İşte Gülsan’da son durum…

Gülsan Sanayi Sitesi’nin son durumu ile ilgili Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Şu anda Gülsan Sanayi Sitesinde çalışmalar devam ediyor. Biz esnafın mağdur olmasına izin vermeyiz” dedi.

23 Ekim 2018 Salı 16:26
Tüm projeler askıya alındı! İşte Gülsan’da son durum…

Samsun Haber - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faiz konusundaki hassasiyetlerinin aynen devam ettiğini belirterek, döviz kurundaki dalgalanmaya karşı yeni adımlar atılacağını açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın askıya alınmış bütün projelerin yarım kalacağını açıklamasının ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Gülsan Sanayi Sitesi ile ilgili Samsunhaber.com’un sorularını yanıtladı.

“Yapılanların hepsi bir süreci kapsıyor”

Gülsan Sanayi Sitesindeki çalışmaların belli bir süreci kapsadığını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Cumhurbaşkanımızın kastettiği projelerin içinde Gülsan Sanayi sitesi yok. Bu ekonomik operasyonların neticelenmesine kadar yeni projelere başlamayın diyor ama Gülsan Sanayi Sitesi projesi ayrıdır. Şu anda Gülsan Sanayi Sitesinde çalışmalar devam ediyor. Gülsan Sanayi Sitesinde kooperatif kuruldu. Belli bir yer tespit edildi ve orada belediyenin de yaklaşık 100 dönümlük bir yeri var. Belediyenin yüz dönümlük yeriyle alakalı ücret belirleme çalışmasını yaptırıyoruz. Belediyeye ait yerin önce kooperatife verilmesi sağlanacak. Gülsan Sanayi Sitesinde 700-900 dönüme kadar çıkacak bir alan var. Bu yapılanların hepsi bir süreci kapsıyor. Çok kısa zamanda gerçekleşen süreç devam edecek. Şu anda ülkemizde her şey ekonomiye bağlı durumdadır” diye ifade etti.

“Ortak akılla bu işi çözeceğiz”

Gülsan Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldiklerini ve ortak akılı esas alacaklarını ifade eden Başkan Şahin, “İnşallah Gülsan Sanayi Sitesindeki sorunları hep birlikte çözeceğiz. Gülsan Sanayi Sitesi esnafı ile toplantı yaptık ve onlarla karşılıklı anlayış içerisinde konuşarak ortak akılla bu konuyu çözeceğiz. Yer bulunmadan esnaf oradan çıkmayacak ve tabii ki esnafımız mağdur olmayacak. Gülsan Sanayi Sitesindeki esnaflar odan aldıkları gelirle evini geçindiriyor. Biz esnafın mağdur olmasına izin vermeyiz. Esnafımızla beraber ortak akılla bu işi çözeceğiz” diye konuştu.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 23.10.2018 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2018-10-24 08:37:58

İyi yıkılmasında bari şehre güzel bir görüntü gelsin tadilat edilsin.Esnaf vatandaşı yemesin sömürmesin bir far değişimine 50 tl istenir mi ? Hayırdır ?

Misafir Avatar
Vatandaş 2018-10-24 12:13:01 @Mehmet

İster kardeşim ister esnafımız doyumsuz, geçen hafta sanayide bir aksesuarcıya arabamın arka stoplarına film çektirmeye gittim ikisine 100 liraya çekerim dedi reklamcıda 25 liraya yaptırdım. Sonra iş yapamıyoruz işler durdu durur tabi ben daha gelir miyim senin dükkanına kazık yemeye

Beğenmedim! (0)