banner388

1 Nisan Önemli Ödemelerde Yeni Dönem

Nisan ayının ilk gününden itibaren milyonlarca vatandaşı ilgilendirecek düzenlemeler devreye giriyor

1 Nisan Önemli Ödemelerde Yeni Dönem

Nisan ayının ilk gününden itibaren milyonlarca vatandaşı ilgilendirecek düzenlemeler devreye giriyor

30 Mart 2017 Perşembe 10:03
1 Nisan Önemli Ödemelerde Yeni Dönem

Resmi Gazetede yayınlanan kararlarla 6824 sayılı Torba Kanunu kapsamında milyonlarca kişi yeni uygulamalarla karşılaşacak.

Genel Sağlık Sigortasında borçlar siliniyor

Genel Sağlık Sigortası kapsamında yeni düzenlemeler gerçekleşeceği öğrenilirken sigorta çerçevesinde vatandaşın borçlarında azalmalar görülecek. Gecikme cezaları ile faizler silinirken kalan rakamlar taksitlere bölünüp ödenebilecek.  Bir kişinin borcu 53 TL olarak belirlenecek borçlarında azalmalar görülecek

Araç sahipleri daha az sigorta primi ödeyecek

Araç sürücüleri de 1 Nisan tarihi itibariyle yeni düzenlemelerle karşılaşacak. Trafik sigortasında tavan fiyat uygulaması devreye girecek olup yüksek fiyatlardan alınan sigorta primlerinin de önüne geçilmiş olacak. Vatandaş isterse yüksek rakam üzerinden alınan sigorta primlerini geri alabilecek

Bireysel Emeklilikte ikinci dönem

Sayısı 250 ile 1000 kişi arasında değişen kamu kurumlarında Bireysel Emeklilik Sistemine girişler 45 yaşın altındakiler için gerçekleşecek. Bu kapsamda kalmak isteyenlere devlet tarafından 1000 TL daha ödeme yapılacağı öğrenilirken 2 ay sonunda çıkma kararı alınırsa vatandaşa parası geri ödenecek.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
 

Son Güncelleme: 30.03.2017 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.