banner388

Ordu’da doğalgaz patlaması ... yaralılar var

Ordu’da doğalgaz patlaması ... yaralılar var

10 Haziran 2019 Pazartesi 21:11
Ordu’da doğalgaz patlaması ... yaralılar var

Ordu’da doğalgaz patlaması ... yaralılar var

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yapılan çalışma sırasında doğalgaz hattında meydana gelen patlama sonucu 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 

Olay, ilçeye bağlı Akçatepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede patlayan su borusunu tamir etmeye çalışan OSKİ ekipleri, iş makinesi ile çalıştıkları sırada yer altından geçen doğalgaz borusu delindi. Yayılan gazın alev almasının ardından ise korkutan patlama meydana geldi. Çıkan yangında, evinin iskelesinde oturan 78 yaşındaki Necat Pala ile 74 yaşındaki eşi Ayşe yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin de yardımıyla evden çıkartılırken, bölgeye 112 Acil Servis ekipleri, jandarma ekipleri, itfaiye ve AKSA doğal gaz ekipleri sevk edildi. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Ordu Devlet Hastanesine götürülürken, itfaiye ekipleri ise yangını söndürerek kontrol altına aldı. 

Patlamanın etkisiyle bir evde de maddi hasarın oluştuğu bölgede ekiplerin çalışması sürerken, jandarma konuyla alakalı soruşturma başlattı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.