banner388

Samsun'da tatlı ustası kendini vurdu

Samsun'da bir tatlı ustası tabancayla kendini vurdu.

Samsun'da tatlı ustası kendini vurdu

Samsun'da bir tatlı ustası tabancayla kendini vurdu.

30 Mayıs 2021 Pazar 20:56
Samsun'da tatlı ustası kendini vurdu

Samsun Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de gece meydana gelen olaydan edinilen bilgiye göre, tatlı ustası olduğu öğrenilen 33 yaşındaki A.K. evinin yatak odasında tabancayla kendini kafasından vurdu. 112 ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan A.K. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. A.K.'nin Erzincan'da tatlı ustası olarak çalışırken ailesi ile birlikte Samsun'daki babasının yanına geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
Samsunİntihar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 2021-05-31 08:41:32

3 günde Samsunda 10 kişi intihar etmiş. Millet bunalımda yoklukta. Vatan millet din edebiyatı ile ekonomiyi kurtaramayız. Adalet hukuk da bitik Allah yardım etsin..

Avatar
Samsunlu 2021-05-30 22:18:33

Bu intiharların iddaa ile ilgisi varmı. Çok intihar olmaya başladı. Dünde şampiyonlar ligi maçı tek golle bitti. Yazık günah şu kumar oyunları kaldırılmalı.

Avatar
bitcoin 2021-05-31 17:30:58

Allah rahmet etsin.gencecik insanlar ne dertleri varsa...